2777
2789

الان از سنوگرافی اومدم .من دوقولو باردارم.دکتر سنوگرافی گفت لگنچه ی کلیه سمت راست یکی از بچها بزرگتره حتما بعد زایمان ببر برسیش کن.میخوام بدونم چیه این اصلا چیکار کنم دارم دق میکنم😭😭😭😭

❤️BE WITH GOD BE KING❤️

نمیدونم عزیزم .تاحالا چرامتوجه نشدن .نگران نباش انشالله چیزی نیست خوب میشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش این سونوی آخر خیلی اشتباه میکنه.بچه جاریمو گفته بود ی پاش کوتاهتره.هیچی نبود خداروشکر.توهم دلت رو خالی نکن هیچی نیست اگرم دور از جون موردی بود درمان میشه 

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس

بببین عزیزم بچه یکی از دوستای من مادر زاد یه کلیه ش لزبس کوچیک بود که دکتر گفت روش حساب نکن و شاید زنده نمونه و ...ماشالله دخترش عین دسته گل میمونه سه سالم تموم کرد 

اینکه چیزی نیس حتما یه متخصص کلیه و اطفال یا جنین شناس برو کل استرس هات برطرف میشه

بچه ها من هفته سی ودوپنج روزسونورفتم همه چیزخوب بودخداروشکریعنی بازم سونودارم که برم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
غصه نخور عزیزم دختر منم بود البته دو روز قبل زایمان بود فکر کن چه استرسی گرفتم

به این مشکل میگن هیدرونفرز

اگه مشکل خیلی جدی نباشه

بعد رایمان حدود ده روز بعد باید بچه رو ببری سونو

بعضی ها خود به خود خوب میشن بعضی ها مثل دختر منم دارو میخورند تا دچار عفونت ادراری نشند

داستانش طولانیه

دخترم الان توی ده ماهه

اگه خواستی کامل برات توضیح میدم

فقط اینو بدون این مشکل جدیدا خیلی زیاد شده

تو تنها نیستی

فقط بعضی از دکترهای سونوگرافی کارشون خوبه و تشخیص میدن

بعضی ها نه

بعد تولد باید بچت تحت نظر متخصص نفرولوژی اطفال باشه

سوالی بود در خدمتم

Eft
به این مشکل میگن هیدرونفرز اگه مشکل خیلی جدی نباشه بعد رایمان حدود ده روز بعد باید بچه رو ببری سون ...

عزیزم مال بچه شما عددش چند بود؟یه کلیش بود یا دوتاش

❤️BE WITH GOD BE KING❤️