2821
2789
عنوان

سفیدی مو

154 بازدید | 15 پست

دوستان موهام داره سفید میشه ایا راهی برای جلوگیری از بیشتر شدنش هست؟

خیلی ناراحتم😢

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سال به سال میبینم بیشتر شده 🙇

تک و توک سفید داشتم الان یدفه دیدم جلو موهام یه دسته سفید شده

عزیزم هلیله سیاه بخور هم از سفید شدن موها جلوگیری میکنه هم به مرور زمان سفید ها رو مشکی میکنه فقط زم ...

چیه این هلیله؟چطور باید استفاده کنم عزیزم؟

تک و توک سفید داشتم الان یدفه دیدم جلو موهام یه دسته سفید شده

اتفاقا منم بهو متوجه دسته سفيد مو ها شدم

اولش خيلي ناراحت شدم رفتم دكتر طب سنتي گفت برا سياه شدنشون كه اصلا چاره اي نيست اما سعي كنين فندق و تخمه كدو و بادا همدي هر روز چند تا بخورين يكم پيشگيري ميكنه

بنظرم همه اين چيزا به استرس و ارث مربوطه

سفید شدن مو یکی از علت هاش رنگ کردن موهاس... رنگ های شیمیایی باعث از بین بردن سلولهای تولید رنگیزه م ...

دقیقا منم بعد از 7سال موهام رو رنگ کردم از زمانی که دارم رنگ میکنم سفیدی ها داره بیشتر میشه😢😢هر سه یا چهار ماه رنگ میکنم البته

سفید شدن مو یکی از علت هاش رنگ کردن موهاس... رنگ های شیمیایی باعث از بین بردن سلولهای تولید رنگیزه م ...

منم اتفاقا پارسال دكلره اينا كرده بودم چند بار نزديك ده بار رنگ كرده بودم همون سال متوجه موهاي سفيد شدم يهو سفيد كرد 

الان فقط رنگ ميذارم اونم نه ديگه تند تند مثلا نزديك عروسيا تمديد ميكنم  سالي شايد چهار بار🙈🙈

چیه این هلیله؟چطور باید استفاده کنم عزیزم؟

عطاری ها دارن هم بعضیا از عطاری ها پودر شدشو دارن هر شب بعد از شام یک قاشق چایخوری یا به اندازه یک دونه هلیله بخور فقط تلخ و بدمزه است میتونی با عسل یا با ماست بخوری ولی خیلی تآثیر داره موهای سفیدتو مشکی می کنه

دقیقا منم بعد از 7سال موهام رو رنگ کردم از زمانی که دارم رنگ میکنم سفیدی ها داره بیشتر میشه😢😢هر سه ...

منم سه چهار ماه يبار رنگ ميكنم

سال قبل ك كنم هرماه رنگ ميكردم چون رنگ فانتزي گذاشته بودم دوبارم قبلش دكلره كرده بودم تمديد نميكردم بد رنگ ميشد انقد رنگ كردم تثبيت شد

عطاری ها دارن هم بعضیا از عطاری ها پودر شدشو دارن هر شب بعد از شام یک قاشق چایخوری یا به اندازه یک د ...

اگه خيلي تلخ باشه ميشه داخل كپسول ريخت و كپسول رو قورت داد كه دهن بدمزه نشه

2824
2823
2791
2779
2792