سلام من برنامه نویس و توسعه دهنده وب سایت ام و حقوق بگیر شرکت ام در تهران انقلاب مدتیه فکرم مشغول که من کارمند برنامه نویس ام یا کارگر متخصص حساب میشم بخاطر همین تصمیم گرفتم به فکر ی شغل دیگه باشم چون فکر میکنم کارگر متخصص ام
تو به یکی از این دلایل این حرفو زدی 1- بیحوصلگی یا نداشتن ارتباط احساسی 2-نیاز به جلب توجه یا برتریطلبی 3-فقدان همدلی 4-تجربه شخصی یا حسادت 5-شوخطبعی یا کنایه
من فکر میکنم بخاطر این بوده ((تجربه شخصی یا حسادت)): ممکنه کاربر خودش تجربه بدی از شغلش داشته باشه یا حس کنه شما در شرایط بهتری هستید. این میتونه باعث بشه واکنشش طعنهآمیز یا تلخ باشه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من جا زدمتو هی رد میشیدیگه ریپ نزن حوصله ادمای لو لول را ندارم
ادمای که عقده حقارت دارن ادم ضعیفی هستن همون بهتر اصلا نظر ندن جدا از این تایپیک جای دیگه ام مزه نریز و بهتره ریپلی نکنی ادمای ضعیف چه نظری دارن که به من بدن
سلام یعنی از درآمد این شغل راضی نیستید؟من دو ماهه دارم زبان و تایپ ده انگشتی یاد میگیرم تا تو برنامه نویسی کمکم باشه و دوره های توسعه وب رو نگاه میکنم آیا به نظرتون ارزش نداره؟برنامه نویسی رو از جهت شغل دوم میخوام
سلام یعنی از درآمد این شغل راضی نیستید؟من دو ماهه دارم زبان و تایپ ده انگشتی یاد میگیرم تا تو برنامه ...
بجای زبان و تایپ ده انگشتی مستقیم پروژه محور برنامه نویسی کن اینجوری هر دو رو یاد میگیری و هم یک نمونه کار میشه برات در مورد درامد شما میخواهین فریلنسری کار کنین ؟
بجای زبان و تایپ ده انگشتی مستقیم پروژه محور برنامه نویسی کن اینجوری هر دو رو یاد میگیری و هم یک نمو ...
تازه مفاهیم رو شروع کردم به پروژه های تمرینی نرسیدم،تایپ ده انگشتی هم چون موقع تمرینات خیلی کند بودم یاد گرفتم که الان تقریبا مسلطم،بله بیشتر هدفم پروژه گرفتنه چون اطرافمون شرکت برنامه نویسی کمه
وقتی میبینید توو یه شرکتی دارید درجا میزنید و چیز جدیدی یاد نمیگیرید، سریع از اونجا برید بیرون و رزومه بفرستید واسه شرکت های دیگه، همه شرکت ها مثل هم نیستن. بیشتر شرکت ها شمارو با کلی چالش برنامه نویسی مواجه میکنن که مسیر یادگیری براتون لذت بخش میشه.