2777
2789
عنوان

خانما پریشب با شوهرم دعوام شد

379 بازدید | 32 پست

سلام خانما پریشب با شوهرم دعوام شد بعد خیلی عصبانی شدم صدام بلند بود الان متوجه شدم همسایمون صدامو شنیده رفته گزارش داده به صاحب خونه الان خیلی خجالت میکشم جای من بودید چیکار میکردید؟حتی خجالت میکشم برم بیرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تازه اومدیم اینجا قبلش خونمون ویلایی بود فکر نمیکردم صدام اینقدر راحت بره..الان کلی خجالت کشیدم اخه ما زیاد اصلا با هم دعوای وحشتناک نداریم الان خجالت میکشم خیلی

چ همسایه خر و خزی داری :/

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

همسایه تونو محل نزار هر جا دیدیش رو برگردون و منتظر انتقام باش

وای اره خیلی بیشعورن بعد همسایه پایینی همیشه صدای اهنگش بلنده جودی که راحت میتونم با اهنگ بخونم ولی من تا الان چیزی نگفتم

چهار دبواری بوده حالا ! پیش میاد دعوا دیگه ! من گاهی اوقات اونقدر عصبانی میشم جیییغ میزنم 😂 باز فردا میرم بیرون به روی خودمم نمیارم بالاخره آدمم صبر نوح که ندارم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱