راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
اره دیگه کانال های مربوط به دانشگاه های شهرتون رو دنبال کن تاریخ رو اعلام میکنند اگر یک ماه زودتر اقدام میکردی میتونستی ثبت نام کنی یکی از اشناهای ما همین یک ماه پیش مدارک فریتاد چند روز رفتن دانشگاه بعد خورد به تعطیلات
همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد