2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و بسلامت بچه ات رو دنیا بیاری عزیزم

فدات عزیزم ولی واقعا از الان ترس برم داشته 

بهت میگن سخت نیست ولی واقعا خیلی سخته قشنگ ده سال پیر میشه آدم 

بستگی به بدنتم داره من مادرمم سخت زا بوده

فدات عزیزم ولی واقعا از الان ترس برم داشته بهت میگن سخت نیست ولی واقعا خیلی سخته قشنگ ده سال پیر میش ...

من ترس نداشتم ولی اطرافیان هی آدم رو دلسرد میکنن استرس میدن که وای طبیعی درد داره و فلان 

من ترس نداشتم ولی اطرافیان هی آدم رو دلسرد میکنن استرس میدن که وای طبیعی درد داره و فلان

هم سزارین درد داره هم طبیعی تازه سزارین وحشتناکه بااون بخیه ها بخوای بچه شیر بدی پیرت در میاد طبیعی آره همون موقع خیلی درد می‌کشی ولی بعدش خودت با پای خودت میری دستشویی میری حموم من خالم تا ۱۵ روز باید زیر بغلش می‌گرفتیم تا بره دستشویی از بس از درد بخیه هاش جیغ میزد نفسش میرفت

هم سزارین درد داره هم طبیعی تازه سزارین وحشتناکه بااون بخیه ها بخوای بچه شیر بدی پیرت در میاد طبیعی ...

اره منم طبیعی رو بیشتر قبول دارم منتها یه مشت آدم.. پیدا میشه که فقط میگن اره پول نداری سزارین بکنی بزور میخای بری طبیعی واقعا چه ربطی داری خب نمیخام شکمم اینهمه بخیه بخوره😰😭

اره منم طبیعی رو بیشتر قبول دارم منتها یه مشت آدم.. پیدا میشه که فقط میگن اره پول نداری سزارین بکنی ...

حرف همه میزنن به منم اینقدر میگن دوتا زاییدی سخته ول کن برو عمل شو ولی من حتی از اتاق عمل میترسم بعدشم برم پول بدم که چی که شکمم پاره کنن تااخر عمرم جاشون اذیتم کنه من 

سر زایمان اولم نمی‌خوام بترسونمت ها چون من اصلا تحرک نداشتم ۱۲ ساعت تمام جیغ و درد ولی تا زایمان کردم خودم پاشدم همون تو زایشگاه رفتم حموم بعدش رفتم بخش یکی بود همراه من زایمان کرده بود ولی سزارین بنده خدا از تخت آوردنش پایین ببرمش دستشویی بیهوش شد از درد تا روز بعدش این از درد وسوزش جیغ میزد بچشم تا خود صبح از گرسنگی جیغ کشید ولی منو پسرم راحت خوابیدیم تازه پی پی کرد خودم پاشدم عوضش کردم بغلش کردم راه رفتم

حرف همه میزنن به منم اینقدر میگن دوتا زاییدی سخته ول کن برو عمل شو ولی من حتی از اتاق عمل میترسم بعد ...

خیر ببینی استرسم و کم کردی اره خب درد داره منم شنیدم که بعضیا یه روز کامل درد کشیدن ولی خب بعدش دیگه راحتن، ماما خصوصی هم داشتی عزیزم یا نه؟