2777
2789

سنم کمه ها ۱۷ سالمه کلا:) ولی خب نمدونم خستم 🙂💔 خانوادمم یک سره دعوا می‌کنند باهام اهمیت نمیدن الان از بچگی آرزو یک گیتار دارم وقتی میخونم آهنگ مسخرم میکنن میزنن تو ذوقم شبا خوابم نمیبرع بهشون میگم میگن تو دیونه ای نمیزارن برم بیرون دلم خوش باشه حداقل تا سر کوچه هم نمیزارن برم گیر میدن قرار بود تو عید درس بخونم اما اصلا نمیتونم تمرکز ندارم عصبانی ام یک رفیق ندارم حتی که درد دل کنم از بچگی رفیق نداشتم تو مدرسه حتی چون آدم ساکتی ام گوشه گیرم 

خستمممم:))))

میخواستم برم مسجد امشب:) ولی گفتن تنهایی نه خودشون هم نمیان میگن هوا سرده 

خودم نشستم نماز قرآن خوندم ولی دلم آروم نمیگیره 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بشین درستو بخون یه دانشگاه خوب دولتی قبول شو برووو

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

منم هیچ شبی نرفتم نبردنم ینی مامانم خادمه این شبا سرش شلوغه هر سه شب با گوشیم گوش کردم

میزنم پخش زنده شبکه دو ک حرم حضرت معصومه خیلی خوبه میشینم روضه ها گوش می‌کنم دعا میخونم 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین درستو بخون یه دانشگاه خوب دولتی قبول شو برووو

نمیتونم عزیزم تمرکز ندارم چند شب من نخوابیدم خوابم نمیبره میترسم یک ترس تو دلم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

منم هیچ شبی نرفتم نبردنم ینی مامانم خادمه این شبا سرش شلوغه هر سه شب با گوشیم گوش کردممیزنم پخش زنده ...

آروم نمیشم دیگه نمدونم چمهه:)

نمیتونم عزیزم تمرکز ندارم چند شب من نخوابیدم خوابم نمیبره میترسم یک ترس تو دلم

دو روز بشین استراحت کن گریه کن احساسات تخلیه بشه 

بعدش شروع کن درسو 

فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
منم حالم بده نشستم اتاق تاریک و اشک میریزم

:)) فداتشم آبجی ایشالله مشکلت حل بشه قشنگم 

چیشده عزیزم 

بمیرم منم دقیقا شبیه توام فدا سرت کلی برات دعا میکنم ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته توام خودتو نباز

فدات شم من:)) مرسی قشنگم 🥺💔