2789

بی نهایت تاثیر میذاره

روی طرز فکرت روی رفتارت و اخلاقت

ولیی با تمام اینها باید بدونی که هیچ کس موندگار نیست و تحت هیچ شرایطی نباید تمااام زندگیتو برای کسی بریزی رو دایره. حتی نزدیک ترین دوستت

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من خیلیارو دیدم سالهای سال رفیق جینگ هم بودن🥲

من رفیق 13سال هم دارم 

اما امسال فهمیدم چه خبره دورم 

پدرم رفیق 40 سال داشت اونم دیدم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بی نهایت تاثیر میذارهروی طرز فکرت روی رفتارت و اخلاقتولیی با تمام اینها باید بدونی که هیچ کس موندگار ...

موافقم

خیلی دلم میخواد خدا یه رفیق خوب سر راهم بزاره اما انگار پیدا شدن دوست یه سنی داره راستش من از دبیرستان تا دانشگاه چندتا دوست داشتم ولی دیدم همش منم که تو این رابطه از جون ودل مایه میزارم همه رو گذاشتم کنار الانم هیچکس رو ندارم وخیلی تنهام

پس کلا انگار آدمی با دردی که دارد تنهاس😕

نه تنها نیستی ولی از رفیق استفاده کن فقط 

براش خیلی مایه نذار

تفریح کن شاد باش باهاش ولی رازت نگو 

باهاش درد و دل کن سبک شی ولی رازو نگو

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

موافقمخیلی دلم میخواد خدا یه رفیق خوب سر راهم بزاره اما انگار پیدا شدن دوست یه سنی داره راستش من از ...

توی هیچ رابطه ای آدما صد درصد نیستن

برای هممون پیش اومده که احساس میکنیم فقط ماییم که در حال دویدن به سمت طرف مقابلیم. احساساتت قابل درکه و باید بگم متاسفم..🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بی نهایت تاثیر میذارهروی طرز فکرت روی رفتارت و اخلاقتولیی با تمام اینها باید بدونی که هیچ کس موندگار ...

چقد حق میگی من صدمو گذاشتم برا رفیقم اخرش بلاکم کرد و تو خیایون منو دید و راشو کج کرد :)

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️