2777
2789
عنوان

زندگی رفیقم

71 بازدید | 2 پست

بچه ها میخوام زندکی رفیقمو واستون تعریف کنم شما بخونید نظر بدین مرسی

این رفیقم از ۱۳ سالگی نامزد میکنه ۵ سال با طرف میمونه بعد پسره هم خداییش دوسش داشته خیلی میخواستش ولی نمیدونم به دعا و طلسم اعتقاده دارین یا نه ولی مامان پسره از طرفی ک خیلی با این ازدواجه مخالف بوده میره واسه پسره دعا میگیره خلاصه رابطشون بهم میخوره بعد چند وقت اینا بهم برمیگردن ولی ازونجایی ک مامان پسره نارتضی بوده پسره میگه بیا فرار کنیم ولی دختره بخاطر مامان باباش همچین کاری نمیکنه و رابطشون باز خراب میشه بعد یکسال پسره پیام میده ولی دختره تر میزنه بهش حالا هم داره دو سال ازین جریانه میگذره ولی رفیقم هنوز ک هنوزه فراموشش نکرده بچه ها من خودمم شکست عشقی خوردم دقیقا جریانمم مث رفیقمه ولی خب نامزد رفیقم عاشق تر از نامزد من بوده.. چونکه خودم عشقو تحربه کردم و دردشو میدونم از طرفیم این نامزد رفیقم آدم خوبیه و دوس داره دختررو ولی خانواده ها و اینا نزاشتن من نظرم اینه به رفیقم بگم بهش پیام بده حسرت نشه بعدش اینا فامیلم هستن حتی اگه هرکدوم برن پی زندگی خودشون و ازدواج کنن چون فامیلن چشمشون همیشه تو چشم هم میخوره تا همیشه حسرت رو دل رفیقم میمونه حالا نظر شما چیه میشت هرکی نظرشو بگه؟ مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.