چشم عزیزم الان میگم
مواد لازم😝
گشنیز و شوید ب میزان لازم من چشمی ریختم آخه😄مقدار گشنیز باید بیشتر باشه و طعمش ب شوید غالب باشه
کشمش پلویی ب مقدار لازم😊
پیاز داغ خلالی فراوووووون
ماهی... ک من از خود خانومه پرسیدم اسم ماهی رو جش بود اسمش شیراز تا حالا ندیده بودم از همون گناوه خریدیم آوردیم شیراز
برنج
طرز تهیه😀
ابتدا سبزی های خردکرده رو تفت میدیم حسابی و میزاریم کنار
بعد پیاز داغ میگیریم و بعد کشمش رو تفت میدیم میزاریم کنار
ماهی رو تو آرد و زردچوبه میزاریم ک البته خانومه اینجوری گفت منم بار اول بود همون جوری درست کردم ولی بنظر خودم آرد نزنیم بهتره خودم سری بعد میخام فقط بزارمش تو پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو ک بوش گرفته بشه بعد یکی دوساعت سرخ کنم.
سرخ کردن هم درحد سوخاری نمیخاد باشه چون بعد وسط پلو پخته میشه کامل
برنج رو آبکش میکنیم و بعد ی ردیف برنج ی ردیف سبزی کشمش پیازداغ ماهی و دوباره برنج میریزیم و دم کنی میزاریم تا بپزه
موقع کشیدن آروم ماهیا رو در میاریم و بقیه مواد رو هم میزنیم تا حسابی مخلوط بشه به به😋😋😋
چون کشمش داره همه دوست ندارن ولی من عاشق کشمش تو پلو هستم😍