2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

63 بازدید | 12 پست

اگه شما خانواده ای داشتین که بعد از کنکور انگار وجود ندارن  هیچ پشتوانه ای نداشتین فقط باید خودتون زندگتونو اداره میکردید

کنکور زبان میدادین برای فرهنگیان یاتجربی برای پزشکی 

یا فرهنگیان از تجربی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشتت نیستن

اها

میرفتم مهندسی نفت شریف میخوندم، بعدش میرفتم شرکت نفت 

حقوق معلمی کفاف نمیده 

پزشکی هم دوست ندارم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چیگار کردی

کات مردم رو پای خودم ایستادم کار کردم درس خوندم دوتا مدرک گرفتم بدون اینکه زیر دین و منت کسی باشم

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

اهامیرفتم مهندسی نفت شریف میخوندم، بعدش میرفتم شرکت نفت حقوق معلمی کفاف نمیده پزشکی هم دوست ندارم

نمیشه دیگه یازدهم تجربیم الان بین این دو تا باید انتخاب کنم دیگه وقته کنکوره

کات مردم رو پای خودم ایستادم کار کردم درس خوندم دوتا مدرک گرفتم بدون اینکه زیر دین و منت کسی باشم

موفق باشی😍منم میخوام برم پزشکی کار کنم ولی میترسم آخرش خوب نباشه گفتم یه دفعه تصمیم  بگیرم

نمیشه دیگه یازدهم تجربیم الان بین این دو تا باید انتخاب کنم دیگه وقته کنکوره

نمرات مدرست بیسته؟ تست میزنی از دهم؟ ماز و قلمچی رو خودت حل میکنی؟ اگه اره ترازت بالای ۶۰۰۰ هست؟

اگه اینا جوابت آره اس برو برا پزشکی 

اگه نه عه با زبان رفتن سخت تره تجربی هم آدم زیاده

تغییر رشته نمیتونی بدی با ریاضی بری فرهنگیان؟این بهتره 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

زبانم خوبه میتونم کنکورشو بدم

اون که افرین، ولی برداشتنش سخته میگم

یعنی تقاضا کمتره 

ولی بازم خیلی عالی بدی هرچی هم باشه برت میدارن حتما 

موفق باشی

موفق باشی😍منم میخوام برم پزشکی کار کنم ولی میترسم آخرش خوب نباشه گفتم یه دفعه تصمیم بگیرم

نترس نگران نباش اگ خودت میخای ب حرف و نظر بقیه اهمیت نده با اراده ادامه بده .خودت باش برا خودت زندگی کن 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه