2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم قرص کره ایشو مصرف میکنم. صورتم اول چاق شد بعدشم رفته رفته هیکلم  خیلی بهتر از پودرشه ب ...

ببخشید تایپیک هم مال  قبله فقط  این قرصو از کجا  خریدید عطاری با داروخانه؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اصلا اصلا دور پودر و قرصشو خط بکش من خیلی راه هارو واسه چاقی رفتم و بی جواب مونده فقط به یه راهی رسیدم که الان هم دارم انجامش میدم اون جوابیو که لاغر ها می خوام رو بهشون میدن

جنسینگ خیلی گرونه هرچی قرص و پودره به این اسم فروش میره شامل ۱%هم نیست و کورتون و دگزا و شپرو هست این هارو از خودم در نیاوردم تجربه دارم 

تلگرام داری آیدی بزار بهت پیام بدم خیلی اینجا نیستم

تقریبا راهی نمونده واسه چاقی نرم وهر کدوم یا جواب نداده یا اگه دادع موقتی و برگشت داشته و مشکلات دیگه هم به وجود آرودن برام ۴ساله دنبال هیکل الانمم البته بدون شکم😀