2777
2789

کسی میدونه بواسیر میاد بیرون چجوریه. مثزا از وسط سوراخه اومده بیرون معلومه یا فقط باد میکنه کناره اش من. حی میکنم ی تیکهکوچولوش باد کرده  بعد درد هم داره ن زیاد ها ولی خب زیاد بشینم گاهی ی سوزش احساس میکنم ترو خدا ی راه حل بدون جراحی اگه سراغ دارین بگین لطفا داره من اصلا ب هیچ عنوان الان ن شرایط عمل دارم ن دکتر رفتن نمیخوام فعلا کسی بفهمه ترو خدا اگه  راهی بوده ک جواب بده بگین

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

بواسیر درد نداره اون حتما جوش یا زیگیل  هست

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی درد نداره

نه  

عکسشو بزن تو گوگل ببین 

گوشتیه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بواسیر درد نداره اون حتما جوش یا زیگیل هست

ب شدت بعد عملی ک قبلا کردم از اتاق عمل می ترسم. شما خوب نشدین   من خون ریزی اصلا اصلا تا حالا نداشته. فقط  نمیدونم درست تشخیص نمی دم این بیرون زدگی یا باد کرده اون تیکه کناره اش. خیلی می ترسم خوب نشه

ب شدت بعد عملی ک قبلا کردم از اتاق عمل می ترسم. شما خوب نشدین من خون ریزی اصلا اصلا تا حالا نداشته ...

اتاق عمل نمیخواد که ، اگه بواسیر باشه با لیزر برمیدارن زیادم طول نمیکشه 

فکر کنم با لیزر هم انجام میدن.

ن بابا اون موقع رفتم اتاق عمل برا ی خانمی انجام دادن خیلی میگفت سخته. بعد میگن مراقبت بعدش خیلی سخت تره البته شاید لیزر اومدهت باشه الان ولی بازم سختی خودشوداره

اتاق عمل نمیخواد که ، اگه بواسیر باشه با لیزر برمیدارن زیادم طول نمیکشه

حالا بغیر لیزر و. اینا دارویی چیزی ک درست کنه هست. خبر دارین شما 

حالا بغیر لیزر و. اینا دارویی چیزی ک درست کنه هست. خبر دارین شما

آره برو دکتر ، بعضیا با پماد خوب میشن ، من قبلا از یه کاربری توی همین سایت شنیدم