2777
2789
عنوان

حس عجیب و غریب

90 بازدید | 12 پست

خانما توروخدابیایین به دادم برسید من نزدیک دوهفتست الکی بیخودی استرس شدید میگیرم دوستدارم از خونه فرارکنم برم توجمع یابیرون شبانمیتونم بخوابم به هیچ کدوم از کارام نمیتونم برسم نه نظافت نه آشپزی توخونه همش حالم بده استرس امونموبریده تاجاییم دردمیگیرع هزارتافکرمیزنه به سرم مثلا سرم دردمیگیرع چشم دردمیگیرع هی تو ذهنم میگم نکنه کورشم نکنه فلان شم اصلا دوست ندارم تلویزیون تماشا کنم یا بخوابم درحالیکه من آدمی بودم که عاشق تلویزیونه اینم بگم اگه قبلااسترس می‌گرفتم به خاطر علت و اتفاقی بوده ولی اینسری الکی الکی این شکلی شدم جایی روندارم که هروزبرم اوقات فراغتموپرکنم شوهرمم شغلش یه جوریه باید همیشه کارکنه تعطیلی اینانداره مغازه داره اینم بگم ماباخانواده‌ شوهرتویه ساختمونیم خیلی پرسروصدا هستن بدترادم عصبی میشه اونجا هم نمیتونم برم چون بچم می‌ره اونجاهمش باهمه درگیره توروخدااگه تجربه دارین بگین مشکلم چیه من واقعا دارم زجرمیکشم ذهنم همیشه خستس

افسردگی داری 

بی قرار میشی

برای اینکه شب بتونی بخوابی پوکساید بخور 

ولی حواست باشه باید بری دکتر 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی داری بی قرار میشیبرای اینکه شب بتونی بخوابی پوکساید بخور ولی حواست باشه باید بری دکتر

شاید به پوکساید حساسیت داشته باشی 

سرخود نخور

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

همش به خودم میگم چندسال دیگه زندم روزمیشمارم میگم وای تاانموقع چه جوری می‌خوام زنده بمونم بااین روحیات باشغل همسرم چه جوری کناربیام باخانواده شوهرچطورقبل هراتفاقی استرس دارم قبل از اینکه برام بیفته بهش فکر میکنم به بچم نمیتونم ابراز محبت کنم به هیچی تمایل ندارم به خودم میگم تاکی بایدباخانواده شوهرزندگی کنم من آدم خیلی مهربون وبااحساسی ام ولی نمیدونم چرااینجوری شدم دیگه به بچم انگاراحساس ندارم واقعا خسته شدم🥹😭

افسردگی داری بی قرار میشیبرای اینکه شب بتونی بخوابی پوکساید بخور ولی حواست باشه باید بری دکتر

دکتر مغزواعصاب برم یاروانشناس یعنی از افسردگی بیقرارمیشم استرس دارم

شاید به پوکساید حساسیت داشته باشی سرخود نخور

عزیزم یه چند وقت پیش که رفتم پیش دکتر قلب بخاطرگرفتگی قفسه سینم اولش فکر کردم ازقلبمه ولی اونم از همین پوکسایدهانوشت گفت استرس داشتی استفاده کن ولی تاثیر چندانی نداره استرسم کم نمیشه خوابمم درست نمیشه

اول روانشناس

خیلی ممنون عزیزم یعنی میشه حالم خوب شه مثل قبل زندگی کنم همین الان که دارم تایپ میکنم همین جوری اشکام داره میریره میترسم تااخرعمرم همینجوری بمونم همیشه باتنش واسترس زندگی کنم میترسم به بدنم آسیب برسه از استرس شدید

فرقی نمیکنه کلا ازصبح تاشب همونم اگه دم غروب بودازچی می‌تونست باشه

اهان چون من عصر ببعد حالم بد میشه تا شب

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید