2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از محصولات وکالی بدتر هم داریم؟ فکر نکنم .

سلام عزیزم 

من میخوام ضدآفتاب لافارر بگیرم پوستم خشک و حساسه احتمالا

محصول برای حساس نداره چیکار کنم؟

اگه اشتباه کنم و پوستم مثلا چرب باشه محصول پوست خشک و حساس استفاده کنم چی میشه؟

سلام عزیزم من میخوام ضدآفتاب لافارر بگیرم پوستم خشک و حساسه احتمالامحصول برای حساس نداره چیکار کنم؟ا ...

سلام

لافارر هم برای پوست خشک هم چرب محصول داره و چون ترکیباتش هیچ ماده خطرناکی نداره پس برای پوست حساس هم استفاده میشه و مشکلی نداره .

اگه محصول پوست خشک لافارر رو به پوست چرب بزنید فقط چربی پوست بیشتر میشه اتفاق خاصی نمیفته . ولی برای همه برندا اینطور نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلاملافارر هم برای پوست خشک هم چرب محصول داره و چون ترکیباتش هیچ ماده خطرناکی نداره پس برای پوست حسا ...

مرسی عزیزم

بین شوینده ویتامین سی ویتالیر و شوینده سیمپل موندم کدومو بگیرم

فوم بگیرم یا ژل؟

مرسی عزیزمبین شوینده ویتامین سی ویتالیر و شوینده سیمپل موندم کدومو بگیرمفوم بگیرم یا ژل؟

سیمپل اصلش بسیار کمه . ویتالیر بهتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممرسی عزیزم همش میترسم جوش بزنم ضدآفتاب از ترس جوش میخوام لافارر بخرم قیمتش خیلی بالاست ارزش داره بخ ...

بله ارزش داره چون کلا ضدافتاب های قیمت پایین تر که ایرانی هستن محافظت ندارن یا حساسیت میدن

سلام خداقوت ، کرمش کجایی ؟؟ هند ؟؟

سلام عزیزم

طبق چیزایی که قبلا خوندم مبدا تولید وکالی داخل چین هست . اما در کل این برند اصلا ترکیبات درستی نداره و پر از جیوه و سربه که باعث بیماری میشن . تو اکثر کشورا هم ممنوع هست و فقط تو کشورای جهان سومی فروش میره .