2777
2789

جاری ندارم کلا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری ندارم. ولی مادرش کارهایی می‌کنه ک ب هرکسی بگم باورش نمیشه...بی نهایت جادوگره...از هیچ کاری دریغ نمیکنه برای بهم زدن زندگیم و رقابت با من...حتی گاهی بچمو بازیچه قرار میده تا بمن آسیب بزنه

جاری ندارم. ولی مادرش کارهایی می‌کنه ک ب هرکسی بگم باورش نمیشه...بی نهایت جادوگره...از هیچ کاری دریغ ...

باورت میشه انقد احمق بودم الان دارم میشناسمشون

باورت میشه انقد احمق بودم الان دارم میشناسمشون

دور از جونت...معمولا اولش نمی‌دونیم ...حتی وقتی انگشتشون داخل ماتحتمون هم هست فکر میکنیم ما اشتباهی رفتیم نشستیم اونجا...اما...بعدا متوجه میشیم ک قضیه خیلی بیشتر از اون انگشت بوده...حالا اگه شوهرت آدم خوبیه...اهمیت نده. ب زندگی خودت برس..واقعا جاری میشه حذف کرد...مادرشوهر خواهر شوهر نمیشه حذف کرد معمولا ...چون شوهر طرف اوناست...اما جاری از به جای دیگه میاد راحتر میشه اعتراض و حذف کردشش...یا حداقل کمرنگش کن...در رفت و آمد و زندگیت

دور از جونت...معمولا اولش نمی‌دونیم ...حتی وقتی انگشتشون داخل ماتحتمون هم هست فکر میکنیم ما اشتباهی ...

از این میسوزم ک مادرشوهرم هروز منو میبینه آه و ناله و فغان ک قلبم درد میکنه دارم میمیرم و فلان وقتی جاریم و میبینه ازش پذیرایی میکنه و فک میکنه من نوکرشم.

همیشه غیر مستقیم شوهرمو کوک میکنه لباس نخرین فلان نکنین اما جاریم سالی دوبار مسافرت هرشب مهمانی محل سگ بهشون نمیده سالی یه بار به زور میاد

از این میسوزم ک مادرشوهرم هروز منو میبینه آه و ناله و فغان ک قلبم درد میکنه دارم میمیرم و فلان وقتی ...

هیچ موقع بهت توصیه نمیکنم دل کسی بشکونی به کسی بی احترامی کنی...ولی توام یاد بگیر ...مادرشوهر من از این ک میگی خیلی داغون تره...من برای بچم دوتا جوجه خریده بودم...جوجهه..خب؟ اومده بود قیامت راه انداخت ک وای خرج این جوجه رو بدید خود بچه بخوره,, جوجه چی میخوره مگه؟؟ بعد دخترش دو تا بچه داره ببین جوری برای بچه‌اش پول دور می‌ریزه...مثلا همین چهار شنبه سوری برای بچه‌ای سن خرش بالای ۵ م ترقه خریده بود..مگه من میتونستم برای بچه کوچیکم بخرم..بچم تماشاچی بود تو چهارشنبه سوری....ببین خودت باید زرنگ باشی....افسار زندگیتو یواش یواش دستت بگیر. از جاریت کم کم یاد بگیر. ولی میگم هیچ وقت آدم پلیدی نشو...ولی افسار و کنترل و اختیار زندگیتو دستت بگیر....نزار کسی بتونه دخالت کنه..نزار بازیت بدن. بشین پاشو بخور نخور راه بندازن...عروسک خیمه شیاری کنن....من الان دارم کم کم از این حالت خارج میشم قشنگ منو ب بازی میگیرن اگه یه لحظه غفلت کنم....همه از این مسایل دارن. باید خودت بتونی یه راهی پیدا کنی