2777
2789

سه تا جاری هستیم من آخری ام اون وسطی .

نه برخورد بلده نه اخلاق داره کل سال و تفریح و باخانوادش میگذرونه محل سگ به پدرشوهر مادرشوهرم نمیده اما وقتی اونو میبینن براش دولا میشن میرن استقبالش چرا واقعا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزار بمیره تا تو راحت شی😐😐😐😅 

بیخیال بابا خداییش صحبت چیو میکنی هروقت هرکی اومد خونت تو احترامتو بزار واست مهم نباشه کی کیو دوست داره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بزار بمیره تا تو راحت شی😐😐😐😅 بیخیال بابا خداییش صحبت چیو میکنی هروقت هرکی اومد خونت تو احترامتو ...

🤣😅

خدا نکشتت ...نگو تو روخدا وقتی میبنمش عادی ام 

مادرشوهرم نگام می‌کنه میگه بهش سلام کردی؟

چای بیار براش میوه بیار براش

🤣😅خدا نکشتت ...نگو تو روخدا وقتی میبنمش عادی ام مادرشوهرم نگام می‌کنه میگه بهش سلام کردی؟چای بیار ...

مگه کیع بگو که بهش سلام کنم. هروقت همیشه یکیو میره ببینه یا تو خونش میره اول سلام میکنه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم