2777
2789

موخوره راهش کوتاهی هست

رسیدگی میخواد 

ماسک مو 

سرم دوفاز قبل سشوار 

روغن تراپی

و...

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موخوره راهش کوتاهی هسترسیدگی میخواد ماسک مو سرم دوفاز قبل سشوار روغن تراپیو...

ممنون

ماسک مو چی بزنم

سرم دوفاز یعنی قبل سشوار میزنیم‌‌برای اینکه از حرارتش‌ جلوگیری کنه؟ 

ممنون میشم اگه برند خوبی با قیمت مناسبی می‌شناسید معرفی کنید

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
ممنون ماسک مو چی بزنمسرم دوفاز یعنی قبل سشوار میزنیم‌‌برای اینکه از حرارتش‌ جلوگیری کنه؟ ممنون میشم ...

ماسک مو بیتروی صورتی خوب بودش

اگر انلاین بخرید نصف قیمت در میادبراتون

حجمش زیاده ماندگاره

نظرات مردم هم تو دیجی کالا دربارش میتونید بخونید

سرم دو فاز برای محافظت مو قبل سشوار میزنم

که برای من بیول هست

روغن آرگان هم خوبه بزنید

یه سرم مو پریم هم هست خیلی بیشتر تعریف میکنن اونو نداشتم 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید
ماسک مو بیتروی صورتی خوب بودشاگر انلاین بخرید نصف قیمت در میادبراتونحجمش زیاده ماندگارهنظرات مردم هم ...

مرسی زیبا لطف کردی♥️

ماسک مو بیتروی صورتی خوب بودشاگر انلاین بخرید نصف قیمت در میادبراتونحجمش زیاده ماندگارهنظرات مردم هم ...

عزیزم روغن آرگان اوجی ایکس خوبه بگیرم؟ 

اسپری دو فاز بیول چند مدل داره شما مدل ارگانش‌ رو میگید

مرسی زیبا لطف کردی♥️

💙💙

بیشتر ببینید
عزیزم روغن آرگان اوجی ایکس خوبه بگیرم؟ اسپری دو فاز بیول چند مدل داره شما مدل ارگانش‌ رو میگید

بله عالیه

بیشتر ببینید
عزیزم روغن آرگان اوجی ایکس خوبه بگیرم؟ اسپری دو فاز بیول چند مدل داره شما مدل ارگانش‌ رو میگید

بله مدل آرگان دارم

یه محصول دیگه داره بیول 

اسمش واتر تراپی بیول هست

میگن ۸ ثانیه رو مو باشه نرم و صاف میشه🙄

حالا سفارش دادم ببینم چه جوریه واقعا

بیشتر ببینید
موخوره گیری کن ب روش روسیسرم و ماسک مناسب موهات بزنموی خیستو شونه نزنبا اب داغ نشور موهاتاز روبالشتی ...

مرسی زیبا♥️

سشوار‌ چطور من موهامو‌ سشوار میکشم حس میکنم بهتره 

مخصوصا جلو موهام چتریه باید با سشوار و شونه حالت بدم بهش