2777
عنوان

عمل سزارین

156 بازدید | 16 پست

سلام خانم ها تجربیاتتون بعد از زایمان سزارین میفرمایید کلا چه طوری بود چیکار کردید چیا خوردید قبل و بعد عمل ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره عنوان کنه 

قبلش ک ساعت ۹و نیم شب ی نیمرو خوردم. بعدشم ک خودشون تو بیمارستان سوپ دادن...

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بنظرم سزارین بیشتر ربط داره به بیمارستان و دکتری که سزارینت میکنه. خودم رفتم بیمارستان دولتی سزارین کنم چنتا از کسايی که سزارین کرده بودن اونجا بودن گفتن فرار کن و برو ما خیلی زجر کشیدیم. پرونده مو آوردم و رفتم انگشترمو فروختم رفتم بیمارستان خصوصی ‌.خیلی راضیم اصلا درد نکشیدم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به دکترت بگو دقیقا بعده عملت هنوز بی حسی واست دوتا شیاف بزارن خیلی خیلی عالیه. سعی کن چند ساعت بعده سزارین زیاد راه بری، سرتو تا ۸ ساعت تکون نده بعدش مرتب نسکافه بخور