2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

368 بازدید | 45 پست

۲۰ سالمه دارم مهاجرت تحصیلی میکنم.عشقم اینجاست.با هم تو رابطه نیستیم ولی همو دوست داریم اونم فعلا امریه گرفته اینجا.نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم .میترسم نشه با هم باشیم🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خاله من دیروز مهاجرت کرد هلند🥺خوشبحالتون

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

برو الکی آینده‌ت رو خراب نکنی واسه یه نفر دیگه‌ها‌

نمی‌خوام بزنم تو‌ ذوقت ولی اکثر اینایی که باهم مهاجرت می کنن بعدا به مشکل می‌خورن. مهاجرت خودش کلی دردسر داره يکی ديگه هم‌کنارت باشه دیگه هیچی.

.She's somebody , not some body.  

دندانپزشکی اروپا

موفق باشی دست راستت رو سر من:))

من ارزومه مهاجرت کنم اونم تحصیلی

و راجع به پارتنرت باور کن کسی که تو رو بخواد میشه فرهاد کوه کن نخواد تورو هم دیگه هيچ تو فرهاد بشی ام فایده نداره 

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
حتما برو راهو وا کن اونم میاد بخواد میمونه پات بخوادم میاد تو بمونی از درست ایندت میزنی معلومم نیست ...

رفتنی که میرم حتما ولی خیلی دوسش دارم خیلی دوست دارم اونم بتونه بیاد🥲

پسر خاله من دیروز مهاجرت کرد هلند🥺خوشبحالتون

چه رشته ای؟چندسالش بود؟

خوشبحالش موفق باشه من ارزوم اینه مهاجرت کنم مخصوصا ایتالیا یا هلند:)))

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
برو الکی آینده‌ت رو خراب نکنی واسه یه نفر دیگه‌ها‌نمی‌خوام بزنم تو‌ ذوقت ولی اکثر اینایی که باهم مها ...

چه مشکلایی مثلا؟والا اون ک منتظره امریش تموم بشه من زودتر میرم.