2777
2789
عنوان

با نامزدم

277 بازدید | 16 پست

دوتامون هلال احمر فعالیت میکنیم بعد یکی از امدادگرا که سنشم بالاست و ازدواج ناموفق داشته دائم دایرکت من بود که کی میای بیا پایگاه ببینمت فدات و قربونت و....من اشتباهی که کردم رفتم به نامزدم گفتم اینم همون موقع پاشده پیام داده بهش که تو بیخود میکنی همش دایرکت پلاسی و....این آقا هم کلا زده زیرش که حرف خاصی نبوده که بترسم و صبح بهش زنگ میزنم(یعنی به من)که به چه حقی حرف درست می‌کنه و خیلی به خودش مینازه۶م که شیفته میبینمش و...بعد از اون آدمای بد دهن عصبی هم هست طرف گفتم حالا بیاد جلو رئیس اداره و بقیه بچه ها داد و بی داد الکی کاسه کوزه ها سر من نشکنه حرف برام دربیاد زشته

به نظرتون چکار کنم؟

هیچی دیگه همون اول خودت برخورد میکردی ، مردا رو چرا قاطی داستان کردی ؟ همون اول ، بلاک و تمام !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرجا آبرو ریزی کرد نشون بده

هی میگه حرف خاصی نبوده

یه آدمی که همش دایرکت زنا پلاسه و دوتا زن طلاق داده بهت بگه بیا پایگاه ببینمت عه امروز شیفتی منم شیفتم

یا من رسمی که جواب میدم اون با فدات و قربونت جواب میده به نظر شما برداشت من اشتباه بوده؟

بگو من پیاما رو به همسرم نشون دادم اون  به عنوان یه مرد تشخیص داده شما پا رو از حدتون فراتر گذاشتین و بیش از حد پیام میدین

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بگو من چیزی نگفتم خودش دیده پیاماتو این برداشتو داشته

به نامزدمم گفتم تو که بیشتر آبرو ریزی کردی چرا هیجانی برخورد میکنی

حالا5م خودش با این آقا پایگاه شیفته گفتم حداقل خودت جمعش کن

هی میگه حرف خاصی نبودهیه آدمی که همش دایرکت زنا پلاسه و دوتا زن طلاق داده بهت بگه بیا پایگاه ببینمت ...

یسری یکی از همکارا پیام میداد،سلام صبح بخیر ،قربون صدقه میرفت و...

ریدم بهش، گفت جا دخترمی،همسن دخترمی،گفتم بهم نشون بده چند بار به دخترت سلام صبح بخیر گفتی

2790
2778
2791
2779
2792