2777
2789
عنوان

زخم پاشنه پا

177 بازدید | 9 پست

سلام پسرم حدود دوماهه ک ساق پاش شکسته اول آتل گرفتیم خیلی بیقراری میکرد تصمیم گرفتیم گچ بگیریم.بعد۱۰ روز آتل باز کردیم نگو آتلا عمودی رفتن تو پاشنه پاش و همه رو زخم کرده بود دکتر گفت خودش خوب میشه و از مچ گچ گرفت.الان دو ماهه میگذره خیلی بهتر شده ولی یکی از زخماش ک عمیق بوده انگار زیرش عفونت داره.چیکار باید کنم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

به پزشک مراجعه کنید ولی اگه میتونید براش خمیر قند درست کنید بذارید یه شب تا صبح رو پاش تمام چرکها رو میگیره بعدش براش حنا بزن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پزشک مراجعه کنید ولی اگه میتونید براش خمیر قند درست کنید بذارید یه شب تا صبح رو پاش تمام چرکها رو ...

میترسم بدتر شه.دکتر پوست هم بردم اونموقه زیرش مشخص نبود گفت عفونت نداره ولی باز شربت داد برا اطمینان و پماد ترمیم کننده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
میترسم بدتر شه.دکتر پوست هم بردم اونموقه زیرش مشخص نبود گفت عفونت نداره ولی باز شربت داد برا اطمینان ...

نه بدتر نمیشه گلم نترس من ساق پام چنان چرک زده بو رفتم دکتر گفت غده سرطانی چرا الان خوبم یک هفته گذاشتم قشنگ رکها رو کشید بسته شد 

نه بدتر نمیشه گلم نترس من ساق پام چنان چرک زده بو رفتم دکتر گفت غده سرطانی چرا الان خوبم یک هفته گذا ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم.چطور درست کنم؟

ببین یک قاشق آرد رو خب با دو تا قند قشنگ یک 

قاشق غذا خوری به قندها آب بزن بعد قندها رو با آرد خمیر کن به اردم ۲ قاشق آب بیشتر نزن قشنگ چسبنده بشه بذار رو زخم با پلاستیک ببن خمیرش َشل نباشه ها 

ببین یک قاشق آرد رو خب با دو تا قند قشنگ یک قاشق غذا خوری به قندها آب بزن بعد قندها رو با آرد خمیر ک ...

باشه ممنون فدات شم❤❤