2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست

ادکلن بلوفارمنت پنجاه تومنههه خیلییی خیلیییی هم خوشبوعهههههه اونوبخربراش.البته اگ اهل عطروادکلنه.ی هدیه شیک وخوبیه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اون نگه باز تو نمیدونی که مثلا ببخشید لباس زیر احتیاج داره یا نه ....یه جین بخر بده حالشو ببره& ...

لباس زیر و اسپری و مام و اینا که کادو نیست من هروقت میر م برای خودم بخرم برای شوهرمم میخرم اتفاقا جدیدا مام و عطر خریدم ولباس زیرم خیلی زیاد داره برای عید کلی براش خریدم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
لباس زیر و اسپری و مام و اینا که کادو نیست من هروقت میر م برای خودم بخرم برای شوهرمم میخرم اتفاقا جد ...

۵۰بزارتوپاکت بای شاخه گل تقدیمش کن خلاص

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
ادکلن بلوفارمنت پنجاه تومنههه خیلییی خیلیییی هم خوشبوعهههههه اونوبخربراش.البته اگ اهل عطروادکلنه.ی ه ...

عزیز میشه انگلیسشو تایپ کنی؟ و اینکه اصل و تقلبی داره یا نه؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
لباس زیر و اسپری و مام و اینا که کادو نیست من هروقت میر م برای خودم بخرم برای شوهرمم میخرم اتفاقا جد ...

الهی بمیرم سیاست نداری.....من این چیزارو به عنوان کادو میدم کلی هم منت میزارم خخخخخخ

۵۰بزارتوپاکت بای شاخه گل تقدیمش کن خلاص

ضایعس که مگه میخوام صدقه سر بدم 😁 حالا شما هرچی بگی من یه جوابی دارم براش خخخخ

عزیز میشه انگلیسشو تایپ کنی؟ و اینکه اصل و تقلبی داره یا نه؟

کلاخب هرادکلنی اصل وتقلب داره...اگ دیدی صدب بالاس نخرچون اون نیست..

Blue for men......شیشه ی آبی کاربنی درش طوسیه

الهی بمیرم سیاست نداری.....من این چیزارو به عنوان کادو میدم کلی هم منت میزارم خخخخخخ

پول اینا رو از خودش می گیرم 😁

ضایعس که مگه میخوام صدقه سر بدم 😁 حالا شما هرچی بگی من یه جوابی دارم براش خخخخ

الان یچی بهت میگم..ولی درست میگی منم خوشم نمیاد ولی ی دختره تواینستاتولدشوهرش اینکاروکرده بود😂😂😂

کلاخب هرادکلنی اصل وتقلب داره...اگ دیدی صدب بالاس نخرچون اون نیست.. Blue for men......شیشه ی آبی کا ...

این چیز خوبیه همینو می خرم دستت درد نکنه بابت پیشنهادت

منم 😂😂😂😂😂😂

همینجوری بیرون بودم بادوستم بعدرسیدیم ب گل فروشی گفتم حالا ی گلم بی مناسبت واس مصطفی بگیرم...کلا دوشاخه رز شد ده تومن...روشم کارت زد گل براب گل...

بعدالان یک ماهه میگذره چپ میرم راس میام یچیزمیگه میگم گل خریدما میگه دستت دردنکنه بخداراضی ب زحمتت نبودم اصن..بعددیروزگفتم پول گلومیدی یان؟؟؟؟؟؟؟گل خریدماشوخی ک نیست سی تومن میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😂😁😁...

فقط مات ومبهوت نگام میکرد

خانوما از همگی ممنونم بابت راهنمایی ها و پیشنهاداتون 

فداتشممممممم..