2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست
ساعت گرونه، شما شاغلی؟ 

ن والا هیچی.ازچندماه پیش ازخورد وخوراکم زدم واس سالگردکادوبخرم😂😂😂😂😂

میفهمیییی؟؟؟؟؟؟گذشتممممممم.توام بگذر😂😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا هیچی.ازچندماه پیش ازخورد وخوراکم زدم واس سالگردکادوبخرم😂😂😂😂😂 میفهمیییی؟؟؟؟؟؟گذشتممممممم ...

همون گفتم، من که شاغلم نمیتونم ساعت بخرم همه حقوقم میپره😂😂😂😂😂😂😂😂😂خعلی باحال گفتی

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
همون گفتم، من که شاغلم نمیتونم ساعت بخرم همه حقوقم میپره😂😂😂😂😂😂😂😂😂خعلی باحال گفتی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂والا

میگم ک الان ماهه بعدتولدشه ....دیگ هیچی براش نمیخرم خیلی پروشده😂😂😂همون ساعتوبازمیدم حالشوببره😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

همون شامو بده خیلیم کلاس داره بگو شام مهمون من😎😎😎😎بعدش موقع رفتن خودش حساب میکنه به حالی میده تعارفم یبار بکن بگو من مهمون من بودی....آخه اینجور مواقع آقایون فوری دست به جیبن نمیزارن زنشون حساب کنه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂والا میگم ک الان ماهه بعدتولدشه ....دیگ هیچی براش نمیخرم خیلی پروشده😂😂😂همون سا ...

وای خدا والااااااا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
اینجوری هم شام‌دادی هم پولتو داری خخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دقیقافکر خووووب وبه صرفه ای بود احسننتتتتت ب شخصه حمایت میکنم😂😂😂😂😂😂😂

ن والا هیچی.ازچندماه پیش ازخورد وخوراکم زدم واس سالگردکادوبخرم😂😂😂😂😂 میفهمیییی؟؟؟؟؟؟گذشتممممممم ...

خو برا تولدش گذشتم دیگه الان خالی شدم 😁

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اناناس بگیربراش اگ دوس داره بزار توجعبه کادوبده..یاچیزی ک دوس داره مثلادوکیلوپرتقال😂😂

خو برا تولدش گذشتم دیگه الان خالی شدم 😁

خداروشکرک خالیی.منم خالیم اونم خالیه هممون خالییم.خداپرمون کنه😂😂

همون شامو بده خیلیم کلاس داره بگو شام مهمون من😎😎😎😎بعدش موقع رفتن خودش حساب میکنه به حالی میده تع ...

از این حقه ها زیاد زدم دیگه تکراری شده خخخخ حالا برعکس یه بارشم کارت خوان کارت شوهرمو نخوند مجبور شدم کارت خودمو بدم شوهرم.گفت بعدا حتما باهات حساب میکنم بعدا هم یادش رفت حساب کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..