2789
عنوان

جشن عقد

122 بازدید | 16 پست

۳ ماهه عقد کردم بخاطر مادر پدر شوهرم که فوت کردن تازه جشن عقد برام نگرفتن قرار بود بعد سالگرد که اردیبهشت بوده بگیرن الان میگن نمی‌گیریم من دلم جشن میخواد چی بگم بهشون قبول کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جشن عقد همزمان با عقدهشما ک.جشن میخواستی عقد نمیکردی اینم صبر میکردیالانم زدن زیرش دیگه کاری نمیشه ک ...

آخه ۶ ۷ ماه بینش فاصله می‌افتاد راه همسرم هم دور بود 

با عروسی یکی کن یکم زودتر برید توی تالار جای عقد دارن اونجا عکس بگیرید 

همیشه همون موقعه باید بگیری منم عروسیم افتاد 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

با عروسی یکی کن یکم زودتر برید توی تالار جای عقد دارن اونجا عکس بگیرید همیشه همون موقعه باید بگیری م ...

ولی من پامو کردم توی ی کفش گفتم باید عروسی بگیرید 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

با عروسی یکی کن یکم زودتر برید توی تالار جای عقد دارن اونجا عکس بگیرید همیشه همون موقعه باید بگیری م ...

آخه می‌خوام جشن داشته باشم برای عقد فقط برای عکس نمیگم عقد محضری کردیم عکس هم دارم ولی جشنشو چیکار کنم دلم جشن میخواد هیچ جشنی نگرفتن برام 

آخه می‌خوام جشن داشته باشم برای عقد فقط برای عکس نمیگم عقد محضری کردیم عکس هم دارم ولی جشنشو چیکار ک ...

کاش خودتون هزینه کنید اینا بگیر نیستن فقط میمونه ب دلت مهمون کم دعوت کنید

کاش خودتون هزینه کنید اینا بگیر نیستن فقط میمونه ب دلت مهمون کم دعوت کنید

چی بگم والا 🤦🤦دعا کنین بگیرن برام به سالن هم راضیم فقط جشن می‌خوام هر جا که باشه