2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیکتاتور اعظم ، اردوغان رقیب انتخاباتیش رو که شهردار استانبوله رو گرفته که بی رقیب باشه😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اردوغان دیکتاتور هست ولی اعظم نه😂اعظم یکی دیگست😂

منظورم تو خود ترکیه بود🙌😀

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

در روزهای اخیر، ترکیه شاهد تحولات سیاسی و اجتماعی مهمی بوده است که توجه رسانه‌ها و مردم را به خود جلب کرده است.

بازداشت شهردار استانبول و واکنش‌ها:اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول و از چهره‌های برجسته مخالف دولت، به اتهام فساد مالی بازداشت شد. این اقدام با واکنش‌های گسترده‌ای در داخل و خارج از کشور مواجه شده است. تظاهرات در شهرهایی مانند استانبول، آنکارا و ازمیر برگزار شده و برخی درگیری‌ها میان معترضان و پلیس گزارش شده است. وزارت کشور ترکیه اعلام کرده که در جریان این اعتراضات، ۳۴۳ نفر دستگیر شده‌اند.

واکنش‌های بین‌المللی:کشورهایی مانند فرانسه و بریتانیا از شهروندان خود خواسته‌اند که ترکیه را ترک کنند یا از حضور در مناطق تجمعات خودداری نمایند. 

اقدامات دولتی:دولت ترکیه ممنوعیت تجمعات عمومی را تا ۲۶ مارس تمدید کرده است. همچنین، برخی ادارات دولتی تابلوهای رئیس‌جمهور رجب طیب اردوغان را به پایین کشیده‌اند که نشان‌دهنده تنش‌های سیاسی موجود است. 

تحولات اقتصادی:بازداشت امام‌اوغلو تأثیرات منفی بر اقتصاد ترکیه داشته و باعث کاهش ارزش لیر و نوسانات در بازار بورس شده است. بانک مرکزی ترکیه برای جلوگیری از سقوط بیشتر ارزش لیر، حدود ۱۲ میلیارد دلار به بازار ارز تزریق کرده است. 

پروژه‌های نظامی:ترکیه از پروژه «گنبد فولادین» رونمایی کرده است، سامانه پدافند هوایی چندلایه با هوش مصنوعی که برای مقابله با تهدیدات در تمامی ارتفاعات و بردها طراحی شده است.

این تحولات نشان‌دهنده دوره‌ای پرتنش و تغییرات سریع در ترکیه است که توجه داخلی و بین‌المللی را به خود جلب کرده است.