2777
2789
عنوان

خواب بچمو چه شکلی تنظیم‌کنم😭

231 بازدید | 3 پست

تنظیم تنظیمش کرده بودم سه ماهشه. یه اشتباهی کردیم‌برای سال تحویل بیدارش کردیم الان عادت کرده این حول و حوشا بیدار میشه دیگه نمیخوابه سرحال سرحال بازی میخواد انقدر گریه میکنه تا چراغ رو روشن کنیم چراغ رو که روشن کردیم دیگه کاری نداره باز میکنه خودش. به شوهرم میگم ولش کنیم تا خسته شه از گریه چراغ رو روشن نکنیم براش و بخوابه میگه گناه داره

خوابش و ساعتش جا به جا کنید 

میدونم خسته ایید ولی حق با همسرتونه یعنی چی بچه رو ول کن خودش خسته شه بخوابه گلم 

شما تصمیم گرفتین بچه دار بشید و به خواست شما به دنیا اومده و شما باید ازش مراقبت کنید

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

سلام عزیزم ❤️ سال نو مبارک 🥰  تاپیک های جدیدتون رو دیدم ، چه قد زمان زود میگذره فک کنم دو سال  قبل بود استرس اینو داشتین که همسرتون با پدرتون صحبت کنه برای ازدواج الان هم  چالش های نی نی 😁 خیلی از تاپیک هاتون حس خوب میگرفتیم  انشالله کنار همسر و دخترتون سال قشنگ و پر موفقیت داشته باشین 🌱❤️ 

نی نی رو از طرف من ببوسین 😘😘🥺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ❤️ سال نو مبارک 🥰 تاپیک های جدیدتون رو دیدم ، چه قد زمان زود میگذره فک کنم دو سال قبل ...

سلام عزیزدلم

سال نوی شماهم خیلی خیلی مبارک باشه😍🥰

اره اره درسته

من سرعت زندگیم یهو رفت رو ×۲ زودی بعد از ازدواج نی نی اوردم😁

اتفاقا انقدر دلم برای اون یکی کاربریم تنگ شده کلی دوستای قشنگ قشنگ داشتم با این کاربری خیلی دوستای زیادی ندارم.

قربون محبتت بشم عزیزم🥰😍