2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

79 بازدید | 5 پست

دیروز خونه مامانم خاله ام اینا بودن منم بودم مامانم باهام بحث کرد یک بحثی رخ داد این وسط بعد خالم برگشت گفت ساکت شو دیگه من گفتم نمیخوام گفتش تو یک گستاخ بچه ای نباید ازدواج میکردی یکذره عقل نداری خاک بر سرت کنن منم گفتم توکه از من بدتری بعدشم از خونه زدم بیرون اعصابم خیلی خورده امروز دعوت بودم خونشون نمیرم 

خاله هست دیگه از خواهرش دفاع کرده . منم یکبار خالم بم گفت بیخود کردی 😂 حالا اصلا باش صمیمی هم نیستم ها .

من سکوت کردم . بعدشم یادم رفت اصلا بم اینو گفته 😵‍💫 . حالا خاله شما خیلی دیگه تند رفته  جملات بیشتری گفته ولی خواسته از خواهر دفاع کنه بهرحال . منظور بد نداشته . پاشو برو خونشون. 

خاله هست دیگه از خواهرش دفاع کرده . منم یکبار خالم بم گفت بیخود کردی 😂 حالا اصلا باش صمیمی هم نیستم ...

منظور بدی داشته حق نداشته با من جلوی جمع اونجوری حرف بزنه منم گفتم من با شما حرفی نزدم گفت تو هرچی دلم بخواد دخالت میکنم و غیره منم دیگه اصلا نه خداحافظی نه چیزی ساعت 11 شب تنها رفتم خونه که شوهرم نزدیک بود تیکه تیکم کنه که اونساعت تنها رفتم خونه چون قرار بود شب خونه مامانم بمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور بدی داشته حق نداشته با من جلوی جمع اونجوری حرف بزنه منم گفتم من با شما حرفی نزدم گفت تو هرچی د ...

اشتباه کرده جلوی جمع گفته ولی اینو بدون درکل خاله ها اکثرا از خواهرشون دفاع میکنن‌ مخصوصا درجمع. تازه من اصلا با این خالم صمیمی هم نیستم. فکرکن بابام هم گفت خالته غریبه که نیست حالا گفته بیخود کردی 🥴 

بنظرم برای اینکه این مسأله بزرگتر نشه پاسو برو خونه خاله که بقیه دیگه کش دار نکنه موضوع رو ، بعد بگو بخند هم کن . ولی یواشکی ب حالت بگو ازت انتظار نداشتم .خب وقتی شما جلوی جمع بحث کنی خاله هم جلو جمع جواب داده . کلا کارش را تایید نمیکنم ولی کشش نده 

اشتباه کرده جلوی جمع گفته ولی اینو بدون درکل خاله ها اکثرا از خواهرشون دفاع میکنن‌ مخصوصا درجمع. تاز ...

نه من خودم که نمیرم شوهرمم که دیشب گریه هامو دید گفت باید از رو جنازم رد بشی بزارم بری منم خوشحالم که نمیزاره برم 

نه من خودم که نمیرم شوهرمم که دیشب گریه هامو دید گفت باید از رو جنازم رد بشی بزارم بری منم خوشحالم ک ...

عزیزم شرمنده اینجا پیام میدم 

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟

۳تاحمد برات میخونم