2777
2789

شاید واقعا صلاح بوده،اعتماد کم به خدا خوب نیست

(قطعا کمش هم خوبه ولی منظور من چیز دیگه ایه

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

شاید واقعا صلاح بوده،اعتماد کم به خدا خوب نیست(قطعا کمش هم خوبه ولی منظور من چیز دیگه ایه

جمله دومتون رو نفهمیدم

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جمله دومتون رو نفهمیدم

میدونستم😁😅

منظورم اینه که بیا به خدا اعتماد کن،به این فکر کن که تمام چیز هایی که اتفاق میوفته صلاح اونه،و اون بزا هیچکس بد نمیخواد 

قطعا به صلاحت بوده،اگر دوست پسر بوده که مسلمه خدا بهت رحم کرده که ولت کرده و بلای بدتری سرت نیاورده، کلا از اول اشتباه بوده رابطه، ولی فک کن خدا چقدر دوست داشته که راضی نشده تو رابطه ی اشتباه بمونی و بیشتر از این خودتو هدر بدی

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

میدونستم😁😅منظورم اینه که بیا به خدا اعتماد کن،به این فکر کن که تمام چیز هایی که اتفاق میوفته صلاح ...

دوست پسر نبود 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

به هر حال ،ایمان داشته باش به اینکه خدا بزرگه و حواسش بهت هست

فکر میکردم میتونم نگهش دارم نتونستم؛ فک میکردم حداقل میتونم از رفتنش پشیمونش کنم ولی باز انگار نمیتونم 

فکر میکردم میتونم نگهش دارم نتونستم؛ فک میکردم حداقل میتونم از رفتنش پشیمونش کنم ولی باز انگار نمیتو ...

پس سعی کن فراموش کنی،بهش فکر نکنی

پس سعی کن فراموش کنی،بهش فکر نکنی

دلم واسه خودم میسوزه چهارساله بیچاره شدم 💔🥺

دلم واسه خودم میسوزه چهارساله بیچاره شدم 💔🥺

میتونم بپرسم کی بود؟همسر؟

زندگی سخته ،بار ها دلمون برا خودمون سوخته ،فقط باید تحمل کنی همین🥲🥲🥲🥲

میتونم بپرسم کی بود؟همسر؟زندگی سخته ،بار ها دلمون برا خودمون سوخته ،فقط باید تحمل کنی همین🥲🥲🥲🥲

نه 

من واقعا قلبم تیکه پاره شده حسم تو امضام هست 

نه من واقعا قلبم تیکه پاره شده حسم تو امضام هست

عزیزم،برات آرزوی تحمل ،صبر و قدرت میکنم،سعی کن از ائمه کمک بگیری روش های حاجت گرفتن تو اینستا پره 

ولی صبر مهمترینه،اگه صبر داشته باشیم میتونیم تحمل کنیم،که خیلیا مون نداریم

عزیزم،برات آرزوی تحمل ،صبر و قدرت میکنم،سعی کن از ائمه کمک بگیری روش های حاجت گرفتن تو اینستا پره ول ...

۶ ماهه دارم خودمو میزنم به اون راه جلوی غم و قصه امو میگیرم ذهنمو منحرف می‌کنم ولی نمیتونم ۴ ساله بدبخت شدم دیگه خستم نمیتونم هم نفرینش کنم

۶ ماهه دارم خودمو میزنم به اون راه جلوی غم و قصه امو میگیرم ذهنمو منحرف می‌کنم ولی نمیتونم ۴ ساله بد ...

بیشتر صبر کن 

خدا خیلی خیلی صبوره

بیشتر صبر کن خدا خیلی خیلی صبوره

آخه بجز صبر راه دیگه ای هم ندارم ولی واسه چی صبر کنم؟

به قول ابتهاج

خون می‌چکد از دیده در این کنج صبوری

این صبر که من میکنم افشردن جان است