2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ییعنی آدم قربونی میکردن

بله برو تاریخشونو بخون یا گوگل بزن سرچ کن

تو مومیایی هاشون هزاران پسر بچه و دختر بچه پیدا کردن همشونم تو مراسم های مذهبی قربونی شدن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
مگه زمان فرعون نمی‌کردن؟؟؟ خیلیم عادی بوده همه هم خوشحال بودن بلا رفع شده 😑

اون برای خوابی که دیده بوده تو یک دوره کوتاه بوده فکر نکنم کسی هم از موضوع خوشحال بوده باشه 

ولی زنده به گور کردن دختران رو احتمالا با رضایت انجام میدادن 🤦 

فکر نکنم حکم شرعی که در راستای نسل کشی باشه تصویب و اجرا میشد لابد یک فکری برمیداشتن دیگه ، ببین اول سالی ادمو به چه فکر و خیالهایی میندازید 😁🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اون برای خوابی که دیده بوده تو یک دوره کوتاه بوده فکر نکنم کسی هم از موضوع خوشحال بوده باشه ولی زنده ...

😂😂😂

خب دیگه به هرحال اون موقع بچه هارو میکشتن الان گاو و گوسفند و مرغ و خروس رو

اصن میخوام بدونم اولین بار کی گفت تا خون نریزی بلا رفع نمیشه😑

😂😂😂خب دیگه به هرحال اون موقع بچه هارو میکشتن الان گاو و گوسفند و مرغ و خروس رواصن میخوام بدونم او ...

همه انسانها دچار یجور سادیسم هستن که دوست دارن یکی واسشون بمیره یا شکنجه بشه لذت میبرن

اون برای خوابی که دیده بوده تو یک دوره کوتاه بوده فکر نکنم کسی هم از موضوع خوشحال بوده باشه ولی زنده ...

جدی از سال نود عضوید؟؟ منم اولین اکانتم سال ۹۱ بود همزمان تو چت روم ها هم بودم ولی الان گمشون کردم 😁😁 اون موقع همش ۱۱ سالم بود مامان بابام سرکار بودن بزرگتر بالاسرم نبود اینترنت و کامپیوتر همه چی خونمون داشتیم نتیجه این شد که خیلی چیزارو زودتر از سنم فهمیدم و بلوغ زودرس شدم 😑😑

😂😂😂خب دیگه به هرحال اون موقع بچه هارو میکشتن الان گاو و گوسفند و مرغ و خروس رواصن میخوام بدونم او ...

کار کار انگلیس 🥲 (اگه تمدنشون به اون موقع می‌رسید شک دار میشد ) 

جدای از شوخی این غذای نذری و خیلی رسم‌های این مدلی رو انگلیسیها باب کردن ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کار کار انگلیس 🥲 (اگه تمدنشون به اون موقع می‌رسید شک دار میشد ) جدای از شوخی این غذای نذری و خیلی ر ...

دقیقاااا

کاربریمو دوست دارم وگرنه حقایقی از انگلیس خوندم که سرم سوت میکشه

دقیقااااکاربریمو دوست دارم وگرنه حقایقی از انگلیس خوندم که سرم سوت میکشه

یک صفحه نوشتم اجازه ارسال نداد ! 

همینو کم داشتیم که تو سایت سانسورچی هم داشته باشیم

گفتم ورود اینترنت علاوه بر بلوغ زودرس با خودش آگاهی و شک کردن و سوال و زیر سوال بردن و......اورد