2777
2789

بچه ها من توی یه موسسه زبان به عنوان مدرس استخدام شدم. موسسه خیلی خوب و سرشناسی هم هست. چندماه قبل از اینکه استخدام بشم، خودم توی اون موسسه کلاس زبان میرفتم (سطح های بالا البته) ولی به عنوان دانش اموز و یکی از اساتید موسسه، تیچر من بود. خلاصه روز اول استخدام یه جلسه گذاشتن و همه اساتید رو دعوت کردن منم رفتم. شروع کردن درباره قوانین موسسه توضیح دادن و اینا، یهو بحث رسید به بخش تدریس گرامر و استاده که رئیس موسسه بود و تیچر منم بود، گفت خانوم فلانی یه ترم دانش اموز منم بود و چون سرکلاس هام بوده پس این بخش رو خوب بلده چجوری تدریس کنه و حالا بگو بقیه اساتید هم گوش میکنن، منم برگشتم گفتم شما اصلا گرامری به ما درس ندادید. گفت چرا درس دادم، گفتم نه شما همشو رد کردید که بخش گرامر رو درس ندادید😐😂 وای اصلا نمیدونم این چی بود گفتم اخه من اکثر تایم ها سر دوتا کلاس انلاین همزمان بودم واسه همین اصلا یادم نبود. الانم استخدام شدم کار میکنم رئیس موسسه هم خیلی باهام خوبه اما ابروشو بردم. بنظرتون دلش صاف شده باهام؟ 

شما هنوز بچه ای   انگار تا پختگی راه درازی داری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خوبه. چون باید ایراد کار رو بگی تا بفهمند باهوشی. 

همین خوبه. 

منم مدیر مدرسه اسکرین شات از صفحه کامپیوتر بلد نبود . گفتم من بلدم. گفت بیا انجام بده. شاخ در آورد‌. بعد نرم افزار ورد رو هم آپدیت کردم براشون. مدرسه گل و بلبل شد. 

خیلی کیف کردند. 

الان اون مدیر رئیس آموزش و پرورش شده. 

مگه نمیگی جلسه کاری بوده و موسسه بااعتباری هم بوده؟پس چرا عین بچه ها حرف زدی؟

چون به بچه بودن کار ندارن به سواد کار دارن

فکر کنم تاحالا جایی حتی برای استخدام هم نرفتی عزیزم که بدونی سواد از هرچیزی براشون مهم تره

به نظرم خوبه. چون باید ایراد کار رو بگی تا بفهمند باهوشی. همین خوبه. منم مدیر مدرسه اسکرین شات از صف ...

دلیلی نداشت دروغ بگم وقتی تدریس نکرده و نصفشو رد کرده

چون به بچه بودن کار ندارن به سواد کار دارنفکر کنم تاحالا جایی حتی برای استخدام هم نرفتی عزیزم که بدو ...

ادمایی مثل تو هیچوقت به موفقیت نمیرسن چون سریع میخوان بقیه رو تخریب کنن اینم یکی دیگه از صفات بچه بودنته....اتفاقا یکی از اصول مهم برای موسسه های معتبر پرستیژ داشتنه که متاسفانه شما ازش برخوردار نیستی گلم