2777
2789

والا میگن برا زیر ۲ ساله  

برنامه شما نصب کن کدملی و شماره به نام سرپرست وارد کن کد میاد بزن برو داخل برنامه بعد گوشه علامتی هست بزن روش میزنه طرح یسنا بزن روش دیگه مینویسه چقدر موجودیتون هست بهتون تعلق گرفته یا نه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کد بزنید میگه موجودیش چقده

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

والا میگن برا زیر ۲ ساله برنامه شما نصب کن کدملی و شماره به نام سرپرست وارد کن کد میاد بزن برو داخل ...

خیر تنها زیر دوسال نیست

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

خیر تنها زیر دوسال نیست

خدا کنه نباشه درصد زیادی از مردم کشورم بگیرن حداقل 

منم گفتم میگن 

چون منم شنیدم 

من دوتا بچه زیر ۵ سال دارم یکیشون ۴ سالشه یکیشون ۲۲ ماهشه 

۱۲۶۰ به من تعلق گرفت 

ولی بچه داداشم الان تقریبا نزدیک سه سالشه دهک ۶ هم هستن رفته بود بهش تعلق نگرفته بود برنامه شماهم زد موجودیش صفر بود 

دیگه نمیدونم والا 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خدا کنه نباشه درصد زیادی از مردم کشورم بگیرن حداقل منم گفتم میگن چون منم شنیدم من دوتا بچه زیر ۵ سال ...

خب شانسیه برا همه نیست