2777
2789
عنوان

دیشب دعوا شد 😔😑

314 بازدید | 16 پست

دیشب یکی یک آهنگ شاد گذاشته بود با دخترش می‌خند می‌رقصد خوب بود بعد یکی آمد گفت خجالت بکشه اینم  گفت من به چرت پرت های شما اعتقاد ندارم 

عصبانی شد ماشین گاز داد خورد به ماشین ما

واییی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اون فضول بوده بگو تو چیکار داری مردم دارن آهنگ گوش میدن

عزیزم خوب اگه هیچکس به کسی کار میگیره که دنیا نابود میشه دین با همین نهی از منکر پابرجا مونده 

اگه همه بگن به من چه و به اون چه که نمیشه

فقط بعضیا شجاعت گفتن دارند بعضیا ترسوهستن

عزیزم خوب اگه هیچکس به کسی کار میگیره که دنیا نابود میشه دین با همین نهی از منکر پابرجا مونده اگه هم ...

گفتن روش داره 

الان کارش خوب بوده که باعث شده یه بدبخت دیگه ماشینش داغون شه؟

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

چقدر بی فرهنگ و کوته فکر که نمیتونن با کسی که عقاید و مذهب خودشون ندارن کنار بیان بدم میاد از این آد ...

ببین فهمیدن یه سری چیزا سخت نیست چرا سختش میکنید؟؟؟

ما در کشوری زندگی میکنیم که مردم اکثرا ارادت ویژه دارند وانقدر مقام ایمه براشون ارزشمنده که ناراحت میشن وتذکر میدن

تذکر همون امر به معروف و نهی از منکره که در دین اسلام واجبه وما هم مسلمونیم

دیگه چکار کنیم بعضیا اسمشو می‌زارن فضولی

گفتن روش داره الان کارش خوب بوده که باعث شده یه بدبخت دیگه ماشینش داغون شه؟

کاری که کرده غیر قابل پیش بینی بوده

اون وحشی بوده

وگرنه من خودم دیدم یه خانمه با ملایمت گفت دختر گلم شالت افتاده ودختره تو اتوبوس عربده میزدا فوحش میدادا

مسلمه شب شهادت باید حرمت گذاشت این حماقت محضه که به خاطر دهن کجی سیاسی به اعتقادات هم پشت پا بزنی و افتخار کنی ،بعد نمیدونم ماکی یاد میگیریم اهنگ گذاشتن و رقص و آواز برای محیط عمومی نیست آدم نمیتونه بره طبیعت یا یه رستورانی جایی دودقیقه آرامش داشته باشه اینقدر که آدم‌های بی فرهنگ و بی اصل و نسب زیاد شدن ،خداوکیلی کدوم خانواده با اصالتی رو دیدید که جز ویلاهای شخصیشون این ادا اصولا رو تو محیط عمومی دربیارن مگرنورسیده ها و تازه دیده ها،خواهشا شعور اجتماعی‌تون رو تو این زمینه ها بالا ببرید با هر اعتقادی فضای عمومی جای بلند اهنگ گوش کردن و سرو صدا نیست حالا چه نوجه های گوش خراش چه آهنگهای دوس دمپسی تهوع اور،سفارش شده بلند گوی مسجد نباید باعث آزار همسایه ها بشه رعایت کنید لطفا