2789
عنوان

خیلی تنهام

91 بازدید | 8 پست

شما احساس تنهایی نمی‌کنید؟ من هیچ دوستی ندارم و واقعا هیچکس نیست که بتونم باهاش حرف بزنم

این خیلی حس تنهایی بهم میده. من مجردم شماها که اکثرا ازدواج کردید بعد ازدواج حس تنهاییتون کمتر نشد؟ یعنی من به یه دوست نیاز دارم یا یه همدم یا همسر؟ خیلی حس بدیه

آنجا که پایان می‌یابی، آغاز توست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد ازدواج هم ممکنه تنها تر بشی باید با آدم مناسب خودت ازدواج کنی ..

خیلیا توهمین تاپیکها بخاطر تنهایی ازدواج می کنند من خورم چون مادرمون رفته خیلی با آدمهای مثل شرایط خودم حالا تو محله یا تاپیک سعی می کنم معاشرت کنم بعضیاشون بخاطر همین تنهایی ازدواج کردن و حالا هم اون طرف حسابی داره پررو بازی درمیاره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

میخای یه کار خوب یا یه هدف برای خودت پیدا کن دنبالش برو ..

یا یه دوره اموزشی مهارتی چون سرکار هم بری از مهارتت می پرسند زیاد به مدرک کار ندارن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

میخای یه کار خوب یا یه هدف برای خودت پیدا کن دنبالش برو .. یا یه دوره اموزشی مهارتی چون سرکار هم بری ...

آخه من هم دانشگاهم هم محیط کارم زنونه‌اس و محیط خوبی نیست کلا، زیاد آدمای درست حسابی توش نمی‌بینم

حس می‌کنم همینجوری هم می‌مونم و دیده نمیشم و هیچ فرصتی برای کار یا ازدواج یا کلا دوستی و ارتباط خوب با آدمای خوب برام به وجود نمیاد

بعد ازدواج هم ممکنه تنها تر بشی باید با آدم مناسب خودت ازدواج کنی ..خیلیا توهمین تاپیکها بخاطر تنهای ...

نمی‌دونم احساس می‌کنم اصلا فرصت درست حسابی برام جور نمیشه حتی اگه بخوام ازدواج کنم کسی پیدا نمیشه.

بعضی وقتا با خودم میگم اصلا کسی هم پیدا نمیشه که بتونه منو دوست داشته باشه