2777
2789
عنوان

مردسالاری

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 20 پست
بنظرم ۳۵ ساله ای که میره سمت هجده ساله، پدوفیله، اما به شکل قانونی😅🤦🏻‍♀️

آخه پدوفیل به زیر سن قانونی میگن ۱۸ به سن قانونی رسیده رسما بزرگسال محسوب میشه ولی خب دلیل نمیشه با ۲۰ سال بزرگتر از خودش ازدواج کنه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بنظرم ۳۵ ساله ای که میره سمت هجده ساله، پدوفیله، اما به شکل قانونی😅🤦🏻‍♀️

معلومه ک هس ی جورایی کودک همسری چون زن نسبت ب مرد کودک ب حساب میاد از نظر سنی مقایسه کنیم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک هس ی جورایی کودک همسری چون زن نسبت ب مرد کودک ب حساب میاد از نظر سنی مقایسه کنیم

موافقم 

مثلا یه خانم ۳٠ با اقای ۴۵ ازدواج کنه، کاملا فرق میکنه داستان با دختر ۱۸ و پسر سی به بالا! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
آخه پدوفیل به زیر سن قانونی میگن ۱۸ به سن قانونی رسیده رسما بزرگسال محسوب میشه ولی خب دلیل نمیشه با ...

در بسیاری از جوامع و کشدر های پیشرفته نظیر المان امریکا و استرالیا من میدونم تا ۲۲ سالگی زیر مجموعه پدر مادر ب حساب میای و تحت حمایت اونهایی 

من راجب این سه کشور مطمئنم ک دوبت تا ۲۲ سالگی کودک حساب میکنه افراد رو

موافقم مثلا یه خانم ۳٠ با اقای ۴۵ ازدواج کنه، کاملا فرق میکنه داستان با دختر ۱۸ و پسر سی به بالا!

دقیقا این تفاوت سنی تو بازه های مختلف متفاوته 👌

در بسیاری از جوامع و کشدر های پیشرفته نظیر المان امریکا و استرالیا من میدونم تا ۲۲ سالگی زیر مجموعه ...

خب قانون و فرهنگ ما با آلمان و آمریکا فرق داره عزیزم شما به هر کی بگی دختر یا پسر ۲۲ ساله که دانشگاه رفته و مستقله ، بچست میخنده بهت 

و اصلا در مورد خود پدوفیل داخل ویکی پدیا و بقیه سایت های معتبر تحقیق کنین نوشته پدوفیل به مردایی میگن که گرایش به کسایی دارن که به بلوغ نرسیدن اصلا! و ما میدونیم که ۱۸ سال دیگه به بلوغ رسیده و از لحاظ جسمی با بزرگسال فرقی نداره 😊

دیگه اگه بخوایم بگیم ۲۲ سال هم پدوفیله پس همه پدوفیلن😂💔

در صورتی که بچه های ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ ساله که به بلوغ نرسیدن میشن پدوفیل در اصل 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛