2777
2789
عنوان

مردسالاری

249 بازدید | 20 پست

من تو خانواده ای بزرگ شدم ک مردسالاری نبود ب زن خیلی بها داده میشد من میتونم سفر برم مهاجرت کنم بپوشم جوری ک دوس دارم برم بیام و....

اما الان ک ب داداشم نگاه میکنم ی رگه های مردسالاری توش میبینم مثلا برگشته میگ مرد ۳۰ ساله اوج جوانی زن ۳۰ ساله اوج پیری استدلالشم اینه ک دختر ۱۸ ساله با مرد ۳۵ یاله ازدواج میکنه بخاطر پول 

یا میگه مرد تازه ۳۰ یالگی زیبا میشه زن زشت .

من برادرم بزرگترم ب شدت عاقل ولی این یکی دیگ اینجوریه یا میگ مرد بره پارتی اشکال نداره زن بره اشکال داره چون زنه 

حرفم اینه ما جو خونمون جوری بود ک مردسالاری نبود گاها حتی زن سالاری بوده اینجوری شده وای ب حال اکثر جامعه ک مردسالارن 

یکی از دلایلم واسه تنفر از مردا همینه چون قرون وسطایی تفکراتشون

یعنی اکثر جامعه همچین تفکرات مضحکی دارن تاسف باره ... ادم خوبم هستا نمونش برادر بزرگم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

مردا اکثرا اینجورین متاسفانه 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردا اکثرا اینجورین متاسفانه

معیار ازدواجم دقیقا همینه +منطق داشتن طرف همین و تامام

از ادمایی مثل برادرم واقعا بدم میاد

چی بگم خواهر هرکسی عقیده خودش دارهنمیشه گفت مرد سالاریه تفکر برادرتون

مرد سالاریه رسما برگشته میگ مرد هرکار بکنه عیب نداره زن عیب داره 

برادر بزرگم خیلی جوابشو میده

معیار ازدواجم دقیقا همینه +منطق داشتن طرف همین و تاماماز ادمایی مثل برادرم واقعا بدم میاد

حق داری عزیزم، اتفاقا یکی از مهم ترین معیار های خودم همینه 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب 

پدوفیله

۱۸ ساله کودک محسوب نمیشه ولی احمق محسوب میشه که با پیرمرد ازدواج میکنه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

پدوفیله

نه نیست ....نامزد سابقش ۲ سال ازش کوچکتر بوده 

ولی واسه همین چیزا جدا شد ازش اتفاقا خودم ب دختره گفتم ک اینجوریه ببین اوکی بعد خودش توجه کرد دید اره راس میگم اخلاقاش همینه گفت نمیتونه بسازه

مرد سالاریه رسما برگشته میگ مرد هرکار بکنه عیب نداره زن عیب داره برادر بزرگم خیلی جوابشو میده

انشاءالله خدا بهش عقل بده .. اگه بخواد اینجوری باشه بعید میدونم زندگیش دوام داشته باشه ( منظورم همین حرفاییه که میزنه )

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛