flames_of_emotions مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 عنوان چقد همه دخترا خوشگل شدن | مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 47 پست یعنی میری بیرون آدم اعتماد بنفسش میفته کف آسفالت از بس که همه زیبا شدن🫠😂حالا غیر از عمل و ایناچشمای خوش حالتبینی کوچیک و خوش فرمپوست صاااافاستایل های جذابچی میشد منم ژنتیکم خوب بود؟ ای خدا😭😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/01/03 | 10:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزاوکبابی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 15766 دیروز دوستمو دیدم که خیلی قبلا چهره ش معمولی بود ولی عمل کرده باید میدیدی چقد قشنگ شده واقعا نمیشه ت ... چه عملی کرده
پیتزاوکبابی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 15766 سه ساله هفته ای ۳ بار بدنسازی تغذیه چیکارمیکنی دکتر میری؟
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 همه عملی شدن بابا.یکی از اقوامم ۴۵ سالشه رفته بوتاکس و ژل لب و فیلر شقیقه و زیر چشم زده بیست سال جوو ... واااایی حرفتو قبول دارممم پول تو همچی تاثیر دارهبعضیا انقد بوتاکس کردن اصن پیر نمیشن🫠😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
شکلات__صورتی عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 4528 تغذیه چیکارمیکنی دکتر میری؟ ن رژیم خاصی ندارم شبا برنج و نون نمیخورم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 دیروز دوستمو دیدم که خیلی قبلا چهره ش معمولی بود ولی عمل کرده باید میدیدی چقد قشنگ شده واقعا نمیشه ت ... واییی خوشبحالشششچه عملایی کرده؟دقیقا ما دیگه به چشم نمیاییم🥲😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3275 آره واقعا همه خوشکل شدن 😁 آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 عین مادر شوهر من بخدا قیافش شبیه سمندونه که روسری سرش کنه اونوقت میگه من از همه ی عروسام سرترم همه م ... مادرشوهرت چه اعتماد بنفسی داره واقعا خوشبحالش، کاش خدا حداقل یا پول میداد بهمون یا اعتماد بنفس، قربونش برم هر دو رو دریغ کرده🥲😂💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 آره واقعا همه خوشکل شدن 😁 خیلیییی😁😍😂کاش پسررر بودممم دردسر خوشگلی نداشتم میرفتم یه زن خوشگل میگرفتم برا خودم🫠😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 نفرمایید بانو. من ک اعتماد ب نفسم عالیه. بدون هیچ عملی هنوزم حس میکنم فوق العاده ام 😎 خوشبحالتتت حداقل اعتماد بنفس داری من همونم ندارم😭😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
دنیامقشنگه عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4822 مادرشوهرت چه اعتماد بنفسی داره واقعا خوشبحالش، کاش خدا حداقل یا پول میداد بهمون یا اعتماد بنفس، قربو ... اره والا همیشه میگمکاش خدا بخت اینو به همه ی زنا میداد
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3275 خیلیییی😁😍😂کاش پسررر بودممم دردسر خوشگلی نداشتم میرفتم یه زن خوشگل میگرفتم برا خودم🫠😂 خدایی اینهمه خوشکل ریخته انتخاب برا پسرا سخت شده 😁 آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اره والا همیشه میگمکاش خدا بخت اینو به همه ی زنا میداد آره واقعااصن همه زنایی که اعتماد بنفس دارن شوهر خوبی هم نصیبشون میشه🫠 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 خدایی اینهمه خوشکل ریخته انتخاب برا پسرا سخت شده 😁 خوشبحالشون حداقل دغدغه زیبایی ندارن😂💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 پول باشه همه خوشکل میشن موافقممم پول خیلی تاثیر داره از وقتی که عملای زیبایی مد شد اکثر دخترا خوشگل شدن چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم