2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 44 پست
شما افغانی هستی هیچ ایرانی اینو نمیگه

اتفاقا بنده ایرانی هستم و نژادم پارس و لر و سید هست 

و با افتخار اعلام می کنم افغانستان نه حوزه خراسان تا ازبکستان متعلق به ایران هست و باید همه اقوام برگردن اینجا و حضور افاغنه و بقیه استان های جدا شده نه تنها تهدید نیست بلکه فرصته برای احیای ایران 

توی تمام سردر بیمارستانای ما عکس ابوعلی سینا هست ایشون افغان بودن 

همه ما لااقل یکی دوتا شعر از مولانا یه بار تو عمرمون خوندیم ایشون افغان هست 

اهل فن و تاریخ خوناش میدونن اولین تمدن انسانی سمت سیستان و افغانستان به اسم شهرسوخته پیدا شده 

تاریخ غزنویان 

هخامنشیان 

ساسانیان 

و خیلییی از عرفان تاثیر گذاره ما از این اقوام بودن که جهان رو تحت تاثیر خودشون قرار دادن 

با خودتون رو راست باشید 

یا خودمون رو هیج کنیم و بگیم تاریخی نداریم نسبتی با جلال الدین بلخی و اثار مربوط به بقیه هم نداریم یا صادقانه  و با شهامت بپذیریم اوناهم ایرانی هستن اما یه کشور دوقاره اونور تر به زور تاریخمونو ازمون گرفتن بخاطر منافع خودشون 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما افغانی هستی هیچ ایرانی اینو نمیگه

بنده علاوه بر اینکه راضی نیستم به بیرون کردن اونایی که قانونی اومدن علاوه بر اون حمایت می کنم از حضورشون ،اینجا خونه اوناس نه ما من حق دارم بگم برو بیرون نه شما 

ایندگان نسبت به عملکرد امروز ما از ما سوال میپرسن 

و مورد بعد اینکه این جدایی که خدمتتون عرض کردم مگه حرف جند سال پیشه که انقدر مهم شده ؟ اصلا مگه تقسی ...

دوست عزیز با عرض شرمندگی شما بیشتر در گیر شعار هستید تا واقعیت،منافع کشور ما محدود هست ،ما نه نژاد پرستیم نه واقعیت‌های به فرمایش شما ۲۰۰ سال پیش رو منکر میشیم بله ما سرچشمه رود هیرمند رو داشتیم یعنی سرزمین هرات و بخش وسیعی از افغانستان ،الان برای حق آبه هیرمند باید التماس کنیم ،از قدیم هر کسی جایی می‌رفته طولانی مدت حداقل یه کمکی به صاحب خونه میکرده نه اینکه بخوره و بخوابه ،حکایت افغانهای مهاجرهمین شده استفاده بی رویه از فرصت‌ها و منابع کشور،شما احتمالا تو منطقه ای که منزل به افغانی اجاره میدن نیستید به خاطر وجود این دوستان قیمت‌ها رقابتی بالا رفته جوان مملکت که میخواد ازدواج کنه خونه گیرش نمیاد چرا چون یه افغانی با قیمت بالاتر میتونه همون خونه رو اجاره کنه،و مدارس دولتی که نگم معلم میره سرکلاس بعضا فکر میکنه یکی از مدارس کابل وارد شده ،بزارید سربسته باشه و حرفی نزنیم خیلی از مهاجرین غیر قانونی به هیچ دین و سنتی پایبند نیستن اگر بگیم وابسته به داعشن پربیراه نگفتیم،۲۰۰ سال پیش تمام شد بپذیریم نیای امروز با اونموقع فرق میکنه،مثل این میمونه بچه رو دادی چند سال دست غریبه بزرگش کنن دیگه انتظار نداری با همون آیین و روش خانوادگی شما بزرگ شده باشه،واقعیت تلخ با انکار شیرین نمیشه

تاریخ بخونید دوستان ،افاغنه تاجیک ها گرجی ها بخشی از آذری ها پاکستان و بحرین و قطری ها همگی ایرانی ه ...

عزیزم خودتو کنترل کن

اونها ایرانی بودند و سرزمینشون هم دست ایران بود. الان هم کاری نداره. زمین افغانستان رو به ایران بدهند حداقل ما بدونیم افغانستان جزئی از خاک ایران شده

نه که فقط مردم مفت خورش انگل وار بیان بدون زحمت و مالیات از تک تک سوبسید و یارانه و منابع و امکاناتی که حق خودمون و بچه هامون هست استفاده کنند

فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟

والا تو صف نونوایی بودم همه افغانی بعد من پیاده بودم فقط اونا با ماشین تارا و چمیدونم شاهین ودنا این ...

شما تصور کن دولت و مردم چه قدر پارررررره شدن که این بنزین سه هزار تومان بمونه

یعنی مفت

بعد این مهاجمها بیان با همین قیمت بنزین بزنند و حالشو ببرند و هوا آلوده کنند

کاش می رفتن ، قم شده افغانستان ، حالم دیگه داره بهم می خوره ، مگه مردم غزه نیستن رو خرابه های خونشون نشستن افغانی های محترم مگه وضع کشورتون و غزه و سوریه بدتره که تلپ شدید ایران  خودمون نه اب داریم نه برق ،هم تورم و گرونی چی از این ایران ویران شده می خواهید 🤕😭