2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 44 پست

تاریخ بخونید دوستان ،افاغنه تاجیک ها گرجی ها بخشی از آذری ها پاکستان و بحرین و قطری ها همگی ایرانی هستن و هویت ملی دارن با ما 

دست از این برادرید کی باشه کی نباشه اینجا ایرانه 

متعلق به همه اقوام ایرانیه نه فقط من و شما ایندگان ازتون سوال میپرسن یه روزی 

بجای اینگه سعی کنید هویت تاریخی و ملی و  خودتونو منقطع کنید تلاش کنید گردآوری کنید بیستون که داریم خیلی از بناهایی که داریم یا کاره دست اقوام تاجیک بوده یا اقوام هنرمند اهل حوزه خراسان بوده(افاغنه ها) 

دست از خدعه جریان جدایی طلب بردارید 

هیچ وقت ما ایرانی ها اهل این نبودیم کسی رو برونیم از خودمون چه برسه هم ملیتی و هویتی خودمون رو 

حالا چی شده یه عدمون افغان میبینیم دهن توهین باز می کنیم جدا 

من هم مثل شما مخالفم هرکس وارد کشور بشه اما مخالف حضور افاغنه که هیچ گرجی ها و هیچ قومی نیستم علاوه بر اون بنظرم همه اینا باید برگردن به ایران بزرگ تا یکی مثل الهام علی اف یا وجود نحسی مثل طالبان سایه نندازه رو کشورمون و حرف از تاریخ بزنه 

والا تو صف نونوایی بودم همه افغانی بعد من پیاده بودم فقط اونا با ماشین تارا و چمیدونم شاهین ودنا اینقدرم خوشتیپ بودن لباس نو حالا من لباس کهنه تنم بعد یجوری نگام میکردن آب شدم کلا من فقط ایرانی بودم تو صف فکر کنم انگار میگفتن عه مهاجر ایرانی

پروگیشون از حد گذشته نمیدونم چرا مردم خوابن واقعا اینا معضل شدن 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه برخی از اونایی که به ایران مهاجرت میکنن سطح فرهنگی پایینی دارن...کاش کشورشون آروم بشه برگرد ...

حرفت درسته،ولی قبول کن ما ایرانی ها هم هنوز یه جاهایی خیلی بی فرهنگ بازی در میاریم.مثلا تو رانندگی مثلا فرهنگ آپارتمان نشینی،مثلا فرهنگ تعامل با حیوانات و نگهداری از محیط زیست،و ...ایران هنوز خیلی وقت لازم داره تا تبدیل به یه کشور نسبتا نرمال بشه.ما از دست هم وطنان خودمون هم در امان نیستیم،افغانها که به کنار

چیزی که منم مشکل دارم همینه که چرا همشون کشورشان رو رها کردن و این نشون میده اکثرا متاسفانه غیرتمند ...

دقیقا مشکل همینه ،اگه کشور ناامن بود وظیفه ما کمک بود نه الان که باید بمونن و کشورشون رو بسازن آمدن کشور ماروهم دارن نابود میکنن

والا تو صف نونوایی بودم همه افغانی بعد من پیاده بودم فقط اونا با ماشین تارا و چمیدونم شاهین ودنا این ...

عزمزم مردم ایران مدتهاست که خودشونو به خواب زدن و حالا حالا ها بیدار نمیشن.عادت کردیم به این خواب.از ماست که بر ماست.

واقعا نمیدونین اومدن اینهمه افغانی چندین سیاست پشتش هست؟! 😏

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

حرفت درسته،ولی قبول کن ما ایرانی ها هم هنوز یه جاهایی خیلی بی فرهنگ بازی در میاریم.مثلا تو رانندگی م ...

البته که ایران از غالبیت با فرهنگ و تمدن اصیل تشکیل شده..

جنایات قوم افغان در کشور خودشون و کشور هایی که مهاجرت هستن سر به فلک گذاشته متاسفانه...

مثلا من یه کودک ۳ ساله افغان دیدم با علامت دست(زشت) همزمان که با مادرش راه میرفت نسبت به یک پیرمرد مغازه دار ایرانی ..

فقط و فقط ۳ سالش بود.

این یعنی خطر!

والا تو صف نونوایی بودم همه افغانی بعد من پیاده بودم فقط اونا با ماشین تارا و چمیدونم شاهین ودنا این ...

چه ربطی داره خانم ؟ 

بنا و مشاغل مسکونی و ساختمان سازی و هنری پول خوبی توشون هست اینکه اونا دنا سوار میشن و لباس خوب دارن یعنی اشتباه میکنن ؟ توقع دارید چون ایرانی هستیم پس لابد رزق فقط توی جیب ما باشه و خدا بیشتر هوامونو داشته باشه و فقط ما ؟ این چه نوع نگاهیه که دارین شما 

خب نگاهتونو درست کنید چرا این بندگان خدارو معنی میکنید به اشتباه 

#حسادت

تاریخ بخونید دوستان ،افاغنه تاجیک ها گرجی ها بخشی از آذری ها پاکستان و بحرین و قطری ها همگی ایرانی ه ...

دوست گرامی اینکه ما یه روزی کشوری بزرگ بودیم با اقوام گوناگون درست،اون موقع همه اون سرزمین‌ها و منابع طبیعی اونها مال مابود،فرهنگشون و سبک زندگیشون با الان بسیار متفاوت بود،نمیشه با شعار کشور رو اداره کرد بخشی از اینها که وارد ایران شدن اصلا مجوز اقامت ندارن،زادو ولشون زیاد و فرهنگ اجتماعی پایین در اکثریت مهاجرین افغان خصوصا مهاجرین غیر قانونی ،این باعث مشکلات و آسیب‌های زیادی به کشور میشه

دوست گرامی اینکه ما یه روزی کشوری بزرگ بودیم با اقوام گوناگون درست،اون موقع همه اون سرزمین‌ها و مناب ...

سلام 

صبح بخیر،دقیقا چقدر تفاوت ؟ چه میزان تفاوتشون با ما کم تر بشه میشه که برگردن به مادر خودشون؟ 

کی میدونه چقدر ؟ 

اینکه میگید قبلا تفاوت داشت با الان اتفاقا بنده نظر برعکسی دارم با وجود تکنولوژی همه انگار توی یه دهکده هستیم الان که من با شما صحبت می کنم خیلی ها توی شمال جنوب شرق غرب کشور هستن که وضعیت زاد و ولد فرهنگی و اجتماعی روبه پایینی دارن گاها هنوز با مناسک اموزشی جلو نمیرن و اصلا سواد درست و درمونی ندارن با این وجود چون صرفا توی خاک هستن و تجزیه نشدن باید بگیم اینا بح اونا اخ؟ 

این یه تبعیض نابرابره 

اتفاقا بنده هم تا اینجای با شما همراه هستم که افراد بدون مجوز وارد نشن و حتما قانونی تنظیم بشه که هویت افراد وارد شده ثبت بشه اما راجب سرمایه و هزینه های وارده به کشور بیشتر از اینکه فکر کنم حضورشون هزینه هست فکر می کنم حضورشون فرصته برای سرمایه گذاری علمی هنری فرهنگی و تجاری و حتی تاریخی 

مگه نمیدونی همین افغان ها ایران را ساختند و آباد کردند ما ایرانی ها هم که این وسط کشکیممم بی خاصیتیم

ایران مال افغان هاست ماهم باید بریم غاز بچرونیم....😏

لعنتی هاااا

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دوست گرامی اینکه ما یه روزی کشوری بزرگ بودیم با اقوام گوناگون درست،اون موقع همه اون سرزمین‌ها و مناب ...

و مورد بعد اینکه این جدایی که خدمتتون عرض کردم مگه حرف جند سال پیشه که انقدر مهم شده ؟ اصلا مگه تقسیم ایران و ویران شدنش دست قاجار بخاطر عیش و نوش حرف چند سال پیشه ؟ جمعا دویست سال نمیشه این حوزه بزرگ و اقوام جدا شدن از ما 

چه تفاوتی ؟ واقعا شما میتونید زال و رودابه و بلخ و سمرقند و بخارا و ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی و مولانا و جلال الدین بلخی و  بایزید بسطامی و شهرسوخته و اولین تمدن زیست انسان  و کلی تاریخ دیگه و اصلا همه اینا هیج از قوم خودتون بگذرید ؟