2777
2789
عنوان

❤❤❤من یه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خسته نباشی 😐 یه چیزاییش که روالشه به هر حال خودمون خواستمون بوده اولاد داشته باشیم دستتم درد نکنه و ...

بله موافقم

من خودم خواستم مامان بشم

ولی بذار نی نیت بیاد

اون وقت میبینی اون بچته که برات برنامه میچینه نه خودت😅😅

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
خیلی قشنگ بود ولی خواهشا بیاین مامان که میشیم خودمون و فراموش نکنیم حداقل سعی کنیم 

من اصلا خودمو فراموش نکردم

ولی واقعا دنیا و نگاه آدم خیلی تغییر میکنه

بله موافقم من خودم خواستم مامان بشم ولی بذار نی نیت بیاد اون وقت میبینی اون بچته که برات برنامه م ...

ای بابا حرفم نمیشه زد وگرنه تهدید میشی 

باشه عزیزم قصدم جسارت نبود هرجور راحتی زندگی کن 🌸

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
ای بابا حرفم نمیشه زد وگرنه تهدید میشی  باشه عزیزم قصدم جسارت نبود هرجور راحتی زندگی کن 🌸

عزیزم تهدید چی 😊😊

شوخی کردم. ناراحت هم نشدم اصلا. قصد ناراحت کردن شما رو هم نداشتم دوست جونم.....

یه شوخی ساده بود همین....ببخشید ناراحت شدی😘

عزیزم تهدید چی 😊😊 شوخی کردم. ناراحت هم نشدم اصلا. قصد ناراحت کردن شما رو هم نداشتم دوست جونم.. ...

نه بابا شمام ببخشید منم اصن از اولش ارد ناشتا دادم 💋💋💋

نه بابا شمام ببخشید منم اصن از اولش ارد ناشتا دادم 💋💋💋

نه جیگر من واقعا منظوری نداشتم یعنی شما هم حرفی نزدی اصلا که من ناراحت شم یا بخوام ناراخت کنم

بدی مجازی اینه که حالت های  آدم دیده نمیشه. یه شوخی همراه با خنده بود همین 

آخه خرف شما هم واقعادرسته منم یه کم تنبل تشریف دارم

ببخش گلم 

نه جیگر من واقعا منظوری نداشتم یعنی شما هم حرفی نزدی اصلا که من ناراحت شم یا بخوام ناراخت کنم بدی م ...

😅😅😅راس میگی باید از این استیکرها بیشتر استفاده کرد عزیزم

واقعیتش حرص میخورم زنی خیلی به خودش سخت بگیره وقتی میشه همه چیزو باهم داشت لاقل یه چیزایی رو ولی تهش تئوری جای تجربه رو نمیگیره 

😅😅😅راس میگی باید از این استیکرها بیشتر استفاده کرد عزیزم واقعیتش حرص میخورم زنی خیلی به خودش سخت ...

میدونی سارا آخه هر بچه هم یه جوره یکی خیلی خوشخو عه یکی نه

الان دختر من هنوز رو پامه

یه لحظه میذارمش بیدار میشه

به شدت بد غذاست یعنی داغونه ها.باید با سرنگ به حلقش غذا بریزم .روزی نیست که از غصه کم غذایی و کم وزنیش اشک نریزم. شیر منم از چهار ماهگی پس زد 

تازه سینه خیز میکنه و باید دایم دنبالش باشم که خراب کاری نکنه 

همش بغل میخواد. بچه بغل جارو میزنم .گردگیری میکنم.غذا درست میکنم.اوووووو.....۱۵ کیلو اضافه وزن هم به کنار .باور کن سه باره دارم میرم باشگاه ولی باز به خاطر دخترم نمیشه.با خودمم که میبرمش همش گریه میکنه و بغل میخواد.نمیشه ورزش کرد.

.همه انرژیم رو میگیره .روزی سه چهار ساعت بیشتر نمیخوابم

نمیکم که ناراضیم.ولی از یه. سری چیزا باید بزنم دیگه.خیلی جاها نمیرم .خیلی کارامو نمیکنم

معدل این ترمم شده ۱۴.۵

منی که همیشه نمره الف بودم.ولی این ترم واقعا نشد درس بخونم....کلی هم خیاطی و بافتنی و کار هنری میکردم.

الان تنها هنرم آشپزی و لباس شستن و کارای معولی خونست.

بخدا غبطه میخورم به این خانومایی که با بچه کوچیک همه کار میکنن

ولی با همه اینا وقتی دخترم میخنده اون لحظه رو با دنیا عوض نمیکنم😍😍😍😍

یه سرفه میکنه قلبم درد مساد

انشالله یه خوشخو خوش اخلاق و خوش قلقش گیرت بیاد.

میدونی سارا آخه هر بچه هم یه جوره یکی خیلی خوشخو عه یکی نه الان دختر من هنوز رو پامه  یه لحظه ...

الهی دورش بگردم که اینقده لوسه این خوشگل 

کاملا موافقم بچه ها با هم فرق دارن ماشالا زندگیتم شلوغه درس هم هست

همین که مشروط نشدی بازم جا داره به خودت افتخار کنی ایشالا بزرگتر میشه تلافیه همه ی این روزا در میاد 

لابلای کارات هر چیز کوچیکی میبینی میتونه بهت حال بده و خوشخالت کنه رو انحام بده مواظب روخیت باش

اضافه وزنم کلا بیخیال شو فعلا چون زمان مناسب راحت و با تمرکز کم میکنی الان وقتی نتونی کامل بری سر کلاساش سرخورده میشی بدتر دیگه دلت نمیخواد بریایشالا که هر روز یکم اسون تر بشه برات عزیزم خدا بهت قوت بده 

واقعا امیدوارم از اون بچه ها که من یکیشو دست دوستم دیدم خدا پس بهم بده 😅 زندگیم اشوبه البته منم خیلی درس و کار دارم که البته الان همشون معلقن 

امیدمون بخداست ❤️💋

الهی دورش بگردم که اینقده لوسه این خوشگل  کاملا موافقم بچه ها با هم فرق دارن ماشالا زندگیتم شل ...

واقعا. دعا کن برام.

انشالله خدا بهت یه گل بهشتی بده😘😍