تمنااااff مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 عنوان کدوم بانک سود خوبی میده | مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 107 پست سلام خانوما عیدتون مبارک کدوم بانک سود خوب میده نمیتونم طلا بخرم چون س ماهه دیگ پولو نیاز دارم .مبلغ پولمم ۱۴۳ تومنه . دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 1404/01/03 | 08:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6660 همون ماه اول ۲۳ درصد سود رو پرداخت میکنن؟!بعد ۲۳ درصد چقدر میشه منی ک ۱۴۳ تومن دارم؟ اره یک ماه ک پول کار کرد تو حساب سر ماه میریزن چیزی حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ اما ازشون سوال کن و اول بگو من سر سه ماه میخوام بردارم باز سر سه ماه برداشتی کسری سود نزنن
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 عزیز منم مث شما دوماه دیگه پول نیاز دارم 250 دارم نمیدونم کدوم بانک سود خوبی میده فهمیدی به منم بگو باشه عزیزم باید بانک باز بشه برم بپرسم دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 18508 بانک مسکن گذاشتم کارمندش گفت سود ماهیانه میشه ۲۷۰۰....ولی سر برج فقط ۱۳۰۰ زدن .. بعدا مابقی رو میدن کاربر آقا
مارال۷۲ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5918 اره باید بپرسم چون برج ۴ وقت تخیله خونس پول پیش نیاز دارم من قبلا گذاشته بودم مهراقتصاد چندماه بهم سود داد وقتی خواستم پولم بردارم ۷ میلیون ازم کم کرد گفت قرارداد یکساله بودههرچی گفتم قبول نکردن که من روز اول به شما گفتم نمیخوام طولانی مدت پول بزارم
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 اره یک ماه ک پول کار کرد تو حساب سر ماه میریزن چیزی حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ اما ازشون سوال کن و اول بگو ... ممنونم گلم .بعد ببخشید مثل بانک رسالت امتیاز داره که بتونم بعد ۳ ماه امتیازشو بفروشم دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2553 بانک ملی بزاراول هم بگو میخوام سه ماهه باشه باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 من قبلا گذاشته بودم مهراقتصاد چپندماه بهم سود داد وقتی خواستم پولم بردارم ۷ میلیون ازم کم کرد گفت قر ... وای چ بد منم برم بانک مسکن اول سوال کنم اگر ازم پول بردارن ک ارزش نداره دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 بانک ملی بزاراول هم بگو میخوام سه ماهه باشه سودش چقدره نسبت به پولم عزیزم ؟ دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 بعدا مابقی رو میدن کی ؟! ببخشید آقا کی هی سوال میکنم 🙏 دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
shgh12 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 8054 بعد عزیزم همون ماه اول سود ۲۲ درصد رو میدن؟! اره.اتفاقا خیلی خوش حسابه.من تو تموم بانکها سپرده داشتم ،این بانک رو توصیه میکنم
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 اره.اتفاقا خیلی خوش حسابه.من تو تموم بانکها سپرده داشتم ،این بانک رو توصیه میکنم ممنونم گلم دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2553 سودش چقدره نسبت به پولم عزیزم ؟ بآلای ۲۰ هست دقیق یادمنیست خودم سال قبل گذاشتم و سر سه ماه هم برداشت کردم سر تاریخ هم سود و واریز میکردن باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
تمنااااff مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4595 بآلای ۲۰ هست دقیق یادمنیست خودم سال قبل گذاشتم و سر سه ماه هم برداشت کردم سر تاریخ هم سود و واریز ... ممنونم عزیزم دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 18508 کی ؟! ببخشید آقا کی هی سوال میکنم 🙏 بانک مسکن معمولا سودش علی الحسابه حدود ۱۷ درصد سر ماه می ریزه مابقی رو بعد از چند ماه من قبلا سپرده آباد داشتم اینجوری بود کاربر آقا
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6660 ممنونم گلم .بعد ببخشید مثل بانک رسالت امتیاز داره که بتونم بعد ۳ ماه امتیازشو بفروشم رسالت رو نمیدونم عزیزم چطوریه اما فکر میکنم برای اینکه امتیاز خوبی به دست بیاری باید پول طولانی مدت بزاری