2777
2789
عنوان

لطفا امشب

77 بازدید | 5 پست

لطفا امشب توی احیا واسم دعا کنید 

چندساله عقدیم با رابطه کامل با کلی بدبختی 

چون پول نداشتیم بریم سر زندگیمون و حمایت نکردن خانوادش ،تورو خدا دعا کنید تا چند ماه دیگه بریم سر زندگیمون ، رابطمون دیر به دیر هست ، حسرت اینکه توی خونه شوهرم باشم و این چیزا باشه به دلم مونده بخدا ، فقط مشکل رابطه نیستا ،مشکل اینه خانواده خودم خیلی اذیتم میکنن و دیگه شرایط توی عقد موندن بیشتر رو ندارم ،یه دنیا دلم گرفته ...هرروز با یه غمی بلند میشم و کل روز اعصابم خورده بخاطر این مشکل بلااستثنا

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میفتی تو زندگی و میفهمی اینی که الان داری بهش میگی مشکلمشکل نبوده انتظار بوده

دیگه انتظار هم یحدی داره ما خیلی عقدمون طولانی شد خیلی زیاااد

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

دیگه انتظار هم یحدی داره ما خیلی عقدمون طولانی شد خیلی زیاااد

میدونم

ولی بری زیر یه سقف اونوقت به حرف من میرسی

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ان شاالله زودی بری سر خونه زندگیت آسون بگیر 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین