2789
عنوان

صدای اذان میاد😍

262 بازدید | 19 پست

چه زیباست وقتی خدایت با تمام وجود صدایت میزند

و چه زیباتر زمانی ست که در برابر پروردگار جهانیان سر به سجده میگذاریم

خدایا من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

التماس دعا🥲

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

💚🙏

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

اینجام صدا خروس میاد از دور 

روستا نیستما 

کرجم خیر سرم😐

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!.عجب دنیاییه،کسایی دارن از ظلم و ستم و فریبکاری حکومت فعلی بد میگن که خودشون قضیه ۱۵ خرداد - ۱۷ شهریور میدان ژاله ـ سینما رکس آبادان و ۱۹ ۱۸ دی .... و بدتر از همه ساواک تو پرونده و تاریخ این کشور دارن🥴به شما نمیرسه گل ،بزار یه کسایی دیگه بیان که هیچ پس زمینه فکری و پرونده ای ازشون نیست. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چه قشنگ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌