2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

385 بازدید | 51 پست

ببخشید طولانیه قضیه مال 27 ساله پیشه 

مامانم قبل من یه پسر باردار بود که هشت ماهگی به دنیا میاد تو بیمارستان حدود سه ساعت پیش مامانمو بابام اینا بوده و زنده بوده خلاصه پرستار میاد میبرش و بعد چند دقیقه میاد میگه بچتون مرده و نه جنازه رو نشونشون میدن نه میگن کجا چالش کردن حالا مامانم هنوز که هنوزه میگه بچم زنده اس اونا ازم دردین ایا این امکان داره میشه یه همچین اتفاقی افتاده باشه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 😊 ولی نینی هایی که فوت میشن و گور دسته جمعی خاک میکنن

بعد یعنی اصلا جنازه بچه رو هم نشون نمیدادن

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من دوستم پنج ماه سقط کرده دادن بهش گفتن ببر غسل وکفن کن خودت خاکش کن البته شاید قدیم اینطور نبوده

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
تهرانی؟ کدوم بیمارستان این اتفاق افتاده؟؟

اره تهرانم بیمارستان مهدیه بوده اون موقع

بعد یعنی اصلا جنازه بچه رو هم نشون نمیدادن

از خانواده میپرسن اصولا که جنازه رو میخواین یا نه اگ بگن اره خودشون باید برا نینی قبر بگیرن در غیر ابنصورت خودشون خاک میکنن

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 
پیش پلیس نرفتن!!! علت مرگش؟ شکایت بکنن پدر و پدر سوختششون و بیارید جلو چشمشون بچه رو سر به نیست کرد ...

نه دیگه انقدر حالشون بد میشه اصلا به این چیزا فکر نمیکنن ولی هم مامانم کلی غصه میخوره تا حرفش میشه منم جدیدا دلم به جوریه میگم نکنه خدایی زنده باشه داداشمو ازمون گرفته باشن