2777
2789
بله باطله باید قبل از اذان صبح غسل مبکردیم

نمیتونستم عزیزم چون ناخن داشتم و یادم نبود که پریود قبلی غسل نکردم

ولی روزمم نخوردم 

نمیگم یادم نبود شک داشتم که غسل کردم یا نه 

مرسی عزیزم قضاشو میگیرم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم میشه طرز انجام دادنشم بهم بگی

غسل ترتیبی اجزاء بدن به ترتیب  شسته می شود.

مراحل اصلى غسل ترتیبی عبارت است از:
۱- نیت؛ براى نیت کردن هم لازم نیست به زبان چیزى بگویید؛ بلکه همین ‏قدر که قلباً مى‏دانید براى چه کارى به حمام آمده‏اید و نیت شما انجام چه غسلی است، کفایت مى‏کند.مثلا نیت می کنید غسل حیض بجا می آورم قربة الی الله .
۲- بعد از نیت سر و گردن را به قصد غسل بشویید،
۳- بعد تمام طرف راست بدن تا کف پا و سپس تمام طرف چپ را بشویید. و برای آن که اطمینان پیدا کنید که تمام طرف راست شسته شده است کمی از نیمه چپ را به همراه طرف راست و کمی از نیمه راست را به همراه نیمه چپ بدن بشویید و اگر هنگامی که سر و گردن را می شویید و یا طرف راست را می شویید آب به سایر نقاط بدن بریزد اشکال ندارد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
من ندیدم در اسلام بگن کسی که غسل نکنه جادو میشه دیدی جایی در قران نوشته شده ؟

وقتی غسل نکنی نمیتونی نماز بخونی نمیتونی مسجد بری نمیتونی به خدا نزدیک بشی درنتیجه ایمان و اعتقادتم به خدا کم میشه و طعمه راحتی برای جادوگرا و دعانویسایی 

فهمش برات سخته یا آسون تر توضیح بدم

اخه عزیزمم جادو چیه در معرض جادو چیه؟؟؟؟؟😄 غسل نکنی جادو میشی 😄

نگفت غسل نکنی جادو میشی منظور اینه: اولا به وجود موجودات دیگه بجز انسان و حیوان و چرنده و پرنده و پستاندار که باور دارید؟ موجودات ماور الطبیعه یا موجودات خبیث نظیر اجنه و....جذب کثیفی میشن ، انسان بدون غسل هم به نحوی کثیفه و‌ نجاست داره پس مستعد جذب این امواج و موجودات هست 

دعا و طلسم و این مورد ها هم همگی متاسفانه وجود داره 

هرچی نجس تر جذب بالاتر 

مرسی قشنگم فقط انجام دادنشو بهم میگی

میری زیر اب میگی غسل (جنابت،حیض و..) هر غسلی که داری میریزم برای رضای خدا ترتیبی قربه الله ، اول سر و گردنت رو اب میگیری بعد سمت راست بدنت بعد سمت چپ بدنت ، اگه غسل های مختلف و زیاد داری میتونی تو نیت بگی غسل مافی ذمه میریزم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

ببین عزیزم از لحاظ پزشکی اعصاب سمپاتیک ،با یک سری رفتار گرفتگی ایجاد میشه که بارسیدن آب به همه نقاط این مشکل حل میشه 

ولی از اون قشنگ تر ،اطاعت همه جانبه از معبود و خالق هست.بدون چون و چرا...

غسل هم دو نوع هست 

ارتماسی که باید بعد از نیت یکباره داخل آب رفت مثل آب استخر 

که امکانش در منزل نیست.

ترتیبی اول نیت هست ،بعد شستن سر و گردن،بعد شستن طرف راست بدن،بعد شستن طرف چپ

بدون غسل وضو و نماز باطل هست،دست زدن به اسم خدا و ائمه و قرآن درست نیست،ورود در حرم ائمه و مساحد حرام هست

چون طهارت دو نوع هست

یکی طهارت ظاهر مثل نبودن خون و نجس نبودن

دومی طهارا باطن که با غسل و وضو بدست میاد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من با ناخون کاشت نماز میخونم و غسل میکنم کاری هم ندارم چقد درسته یا نه ولی بهم حس آرامش میده و همین ...

هرچیزی قانونی داره نمیشه هرچیزی که به نفعمون نیست رو بذاریم کنار واس خودمون جدا کنیم مگه تره باره؟ هرکاری هرچیزی قانون و اصولی داره

اسی جان مرجع تقلیدتون کیه؟

برید نظر مرجعتون بپرسید خیلی بهتر هست جواب درست هم بهتون میدن 

سر خود غسل با این حالت و فراد کردن از اصل مطلب درست نیست فقط یه تماس با دفتر مرجعتون بگیرد راهنمایی میکنن

سلام عزیزم.ببین خوب اگه ما مسلمانیم باید همه واجبات انجام بدیم.غسل های واجب انجام بدین وگرنه نمی‌تونیم نماز بخونیم روزه بگیریم.قران بخونیم منظور سوره های سجده دار یا دست رو آیات بکشی.بعدم مراجع میگن با کاشت ناخن نمیتونی غسل کنی.اگه میخوای احساس پاکی داشته باشی در اسرع وقت ریمو کن.الانم اگه میخوای نماز بخونی فعلا جبیره بگیر .بعدش در اسرع وقت ریمو کن چون با کاشت غسل درست نیست که.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
شما که اینقدر اهمیت میدی حیف نیست بیشتر تحقیق نمیکنی؟

درمورد چی عزیزم ؟ 

گفتم که من برای آرامشی که بهم میده انجام میدم و حس خوبی که میگیرم 

گفتن درست نیس و قبول نیس ولی خب ناخونم دوس دارم دیگه 

مهربان باشیم ، این زندگی همینجوریش سخته با کارامون سخت ترش نکنیم ❤️
من با ناخون کاشت نماز میخونم و غسل میکنم کاری هم ندارم چقد درسته یا نه ولی بهم حس آرامش میده و همین ...

اینو ناخن کارا مد کردن ولی ته ته دل همتون میدونید اینطور نیست چون اب زیر اون ناخن نمیره که غسل و وضوت درست باشه نمیشه میان بر رفت..

..💔