2777
2789
عنوان

پول جیب پسرم

390 بازدید | 30 پست

پسرم ۱۵ سالشه گفت پول جیب میخوام شوهرم هر ۳ روز ۱۰۰ میزد به کارتش بعد ۹ ماه گفت کمه ۵۰ بزار روش شوهرم گذاشت الان باز میگه کمه ۵۰ دیگه بزار چکار کنم 

من 16 سالمه تاحالااا نگفتم به من پول تو جیبی بدید😂😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ماهی ۲ یا ۳ تومن بهش بدین دیگه ندین هیچی 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

خیلی اشتباه که روزانه یا چند روز میفرستید براش 

باید ماهانه باشه که بتونه مدیرت کنه پول خودش و دیگه توماه ب هیج وج بهش پول ندین باهمون کنار بیاد یا یک‌روز خرج کنه یا ۳۰ روزه خرج کنه صدرصد با ۲۰۰ هر س روز نمیتونه و کمه براش 

باید از اول می پرسیدید که چه مخارجی داره..

یه بلو بانک براش باز کنید و بگید هرکارتی که می کشه داخل اپلیکیشنش بنویسه برای چی خرج کرده 

هر هفته ببینید مخارجش معقوله یا زیاد از حده بعد تصمیم بگیرید