2777
2789
عنوان

چهره خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر نه فیس داشته نه شانس چی؟ لابد باید سرتو بزاری و فوت کنی حداقال شانس داری که نگا به خودت میک ...

خوب راستشو بخای اره بزار رو راست باشم اینکه از قیافم خوشم میاد میرم تو جمع اعتماد بنفسم بالاس چون از همشون سرترم همه نگاها زوم میشن روم تعریف میکنن ازم 

ولی بعضی وقتا ی جاهایی میبینی که شانس نداری جوری که اونایی که بد قیافن خیلی خوش شانسترن میسوزی میگی چرا من با این همه زیبایی نباید جای اون باشم یا میبینی اونی که قیافشو با هزارتا عمل و ژل و اینجور چیزا ساخته خیلی جاهای بالاتری میرسع و بهترینا نصیبش میشه اینجاس که از قیافه خودتم بیزار میشی و میگی ایکاش بجای قیافه شانس یا چیزه دیگه ایی داشتم

به عنوان کسی که تو سن بلوغه هیچ ایرادی ندیدم صادقانه منو ندیدی تو تو اون سن😂

آخه ۱۷ سن بلوغ احساس میکنم برای اینکه ناراحت نشم میگن

توسن بلوغی خوب میشه قیافت یعنی الکی میگن

خیاط و طراحی لباس هستم😌

آخه ۱۷ سن بلوغ احساس میکنم برای اینکه ناراحت نشم میگنتوسن بلوغی خوب میشه قیافت یعنی الکی میگن

نه خاهر دروغم چیه اگر منو میدیدی تو راجب خودت اینجور نمیگفتی اره خب منم خیلی عوض شدم نسبت به دو سه سال قبلم

کاملا اشتباه فک کردی خوشگلا نمیرن کلی خرج قیافشون میکنن من حیف پول ندارم وگرنه کلی چیزا تو دلم مونده ...

وقتی طرف ذاتا زیباعه نیازی به عمل و فیلر و ارایش نداره