2777
2789
عنوان

دوستای سمی

80 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبید 

راستش من خیلی آدم برون‌گرا و شادیم دوستای زیادیم دارررررم

بعد یه مدت یه دختره که پشت منم دری وری گفته بود از اکیپ مخالفمون انداختنش بیرون منم دلم سوخت گفتم چن بار بیاد با ما بعدش دیگ بیخیالش شدم دیدم شیشه خورده داره 

خلاصه خودش دیگ چسبید به ما و منم چون حال نمیکردم باهاش(خیلی آدم منفعت طلبیه) فاصله میگرفتم و ...

و حسودی میکرد شدید بهم😶

حالا از رفتارش میگم بعد من از دوستای خودم فاصله گرفتم ۱ شون که جون جونی شد با دوستم منم گذاشتمشون کنار

که بعد مدتها اون رفیقم پیام داد دلم تنگ شده و ...

منم گفتم اوکی زشته جواب ندم و ....

ولی هیچ وقت حسم به دوست خودم برنگشت 

چون خودشم بدش نمیومد با اون اوکی بشه ....

خلاصه همینجوری حرف میزدیم عادی دیدم هیج کدوم حتی تبریک عید نگفتن منم گفتم حداقل به اون ۱ دونه تبریک بگم گفتم و ج ن اد منم پاک کردم دختره اسکل

هیج وقت پس زده هاتون رو برنگردونید

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

😕مشکل از توعه خب گذاشتی کنار بعد تبریک میگی؟ انتظار داری خوشحالم بشه

من با دوست خودم آشتی کردم میدونی 

....به دوست خودم تبریک گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو خودت کنار کشیدی و دوستت تنها گذاشتی و اون دختر کنارش موند معلومه که عزیز تر میشه میفهمی چی ...

میدونی من چرا کشیدم کنار؟؟

دلیلشو نگفتم تو جمع وقتی اون دختر مسخره میکرد منو یا تیکه مینداخت هیچی بهش نمی‌گفت اونی که تنها بود من بودم تو انتظار نداری دوست جون جونیت هواتو داشته باشه وقتی یکی بهت چیزی میگه یا بخنده یا بره با اونا من خیلی زده شدم راستش

میدونی حتی آخرین دعوا سر غذابود که به من گفتن ما غذا گرفتیم توهم برو یه چیزی بگیر... من میخواستم با اونا باشم

میدونی من چرا کشیدم کنار؟؟دلیلشو نگفتم تو جمع وقتی اون دختر مسخره میکرد منو یا تیکه مینداخت هیچی بهش ...

تو که برون گرایی راحت میتونی رفیق پیدا کنی چرا به همچین ادمی برگشتی 

شمارش پاک کن انفالو و تمام

تو که برون گرایی راحت میتونی رفیق پیدا کنی چرا به همچین ادمی برگشتی شمارش پاک کن انفالو و تمام

اره خیلی دوست دارم اما این یکی برام فرق داشت تمام اصرار زندگیمو میدونست...

حتی آخرین پسری هم که باهاش بودم میدونست گفتم به کسی نگو رفت گذاشت کف دست همونا میدونی چی میگم:(

اره خیلی دوست دارم اما این یکی برام فرق داشت تمام اصرار زندگیمو میدونست...حتی آخرین پسری هم که باهاش ...

خودم چون رفیق سمی داشتم میفهمم

الان همچی تموم شده و یکی دیگه پیدا کردم با اینکه شدیدا درون گرام و تازه فهمیدم رفیق یعنی چی

خودم چون رفیق سمی داشتم میفهممالان همچی تموم شده و یکی دیگه پیدا کردم با اینکه شدیدا درون گرام و تاز ...

اره دقیقا بخاطر همون خیلی اذیت شدم دیگ آدم درونگراییم بود دقیقا مکمل هم بودیم خوب بود خلاصه اینطوری شد