2777
2789

خانما میخوام فردا برم ملاقاتی دانش آموزم که یه دختر نوجوان ۱۳ ساله هست طفلی نزدیک عید تصادف کردن همه خانوادش فوت شدن خودشم کما بود تازه به هوش اومده . ولی داییاش گفتن هنوز بهش نگفتیم که بقیه فوت شدن چیزی نمیدونه حواستون باشه چیزی نگید بهش . حالا من نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنیم که بهش روحیه بدیم و یه جوری که دلش نشکنه مثلا گفتم اگه بگم عیدت مبارک حتما دلش میگیره نمیدونم چجوری حرف بزنم یا براش چی ببرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برای دلش عزیزم.. اونا نمردن ..این دختر بیچاره مرده😭😭😭😭

من انقدر براش گریه کردم و نگران حالش بودم یه بار رقتم بیمارستان تو ای سی یو بود نزاشتن ببینمش گفتن فقط بستگان درجه یک الان اومده بخش میخوام برم ملاقاتش دلم براش کبابه میترسم اونجا نتونم خودمو کنترل کنم گریم بگیره

وای که چقدردردناک لازم نیست از عید یا فوت یا دلداری صحبت بشه برو کنارش جویای احوالش باش بگو خوشحالم ...

آره درست میگی عید خیلی بده اگه بگم مثلا میگم عزیزم چقدر خوشحالم که حالت بهتر شده انشالله زود زود خوب میشی و اینا . به نظرت براش گل ببرم یا میوه و آب میوه؟

گل ببر براش با یه هدیه واسه خودش

دقیقا تو فکرش بودم براش هدیه بگیرم ولی هر چی فکر کردم گفتم چی بگیرم که ناراحت نشه . چون الانکه پاهاش شکسته نمیتونه حرکتی کنه و رو تخت دراز کشیده 

آره درست میگی عید خیلی بده اگه بگم مثلا میگم عزیزم چقدر خوشحالم که حالت بهتر شده انشالله زود زود خوب ...

آره خواهر همین حرف ها باشه بهتره زیاد نمون که احساساتی نشی میوه و آبمیوه که زیاد بردن براش یک عروسک بگیر 

تو هر سنی باشه دوست داره

گلم با خوندن تاپیک قلبم درد گرفت

من بچه بودم پدرمو از دست دادم هنوزم که هنوز فراموش نکردم

میگم کاش منم تو اون تصادف لعنتی با پدرم میمردم

ولی چه میشه کرد  محکومییم به زندگی

حالا این دختر گلمون که تمام خانواده شو از دست داده چجوری میخواد تحمل کنه

خدا خودش به دلش آرامش بده

خدا خیرتون بده که پیگیر حالش هستین.

آره خواهر همین حرف ها باشه بهتره زیاد نمون که احساساتی نشی میوه و آبمیوه که زیاد بردن براش یک عروسک ...

تو فکر عروسک بودم ولی سیزده سالشه خیلی یچه نیست و اینکه خواهر هفت سالش فوت شده نکنه با عروسک یادش بیفته؟ گفتم از این گلها که تو شیشه هستن از اونا براش ببرم بده؟