2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرورم خرد میشه🤦🏼‍♀️

غرور چیه؟ عشق چی شد اصلا؟ با مفهومی به نام عشق اشنایی نداری نه؟ ادم هایی که تو دنبالشون میگردی باید عاشق کسی بشن. و به عشق اعتقاد دارن. تو ام یاد بگیر کسی که عاشق میشه به جیب طرف کمتر توجه میکنه 

غرور چیه؟ عشق چی شد اصلا؟ با مفهومی به نام عشق اشنایی نداری نه؟ ادم هایی که تو دنبالشون میگردی باید ...

قبول ندارم

اینهمه ادم با عشق شروع کردن و طلاق گرفتن

اصلا نمیشه یه کیس ایده ال و با یه کیس معمولی مقایسه کرد

خواه نا خواه حتی عاشقشم میشی

قبول ندارماینهمه ادم با عشق شروع کردن و طلاق گرفتناصلا نمیشه یه کیس ایده ال و با یه کیس معمولی مقایس ...

خب اگر اعتقادت اینه که باشه بشین تا خواستگار پول دار برات بیاد. مراقب خودتم باش 

باش

به هر حال کم نیستن کسایی که اعتقاد شما رو دارن. و خب از روی حسادت نگفتم. اگه واقعا میخوای ازدواج کنی امیدوارم یه کسی که خودت دوست داری و ایده ال خودت هست رو پیدا کنی و خوشحال بمونی عزیزم. ولی به نظرم حداقل از روی دوستت دنبال کسی نگرد چون ادما شرایطشون فرق داره... 

به هر حال کم نیستن کسایی که اعتقاد شما رو دارن. و خب از روی حسادت نگفتم. اگه واقعا میخوای ازدواج کنی ...

اخه شما درک نمیکنی 

پسفردا دوستت یه کادوی ملیونی برای تولدش بگیره و تو یه کادوی معمولی غرورت واقن خرد میشه